Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Monciyi luyindamanın kucağına oturtmak lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Artık düşündüğümüzü sanmıyorum bundan sonra çoğunlukla Avrupa'dan alırız.afrika kökenli stoper mtoper almam
Fasulyesine oynamaz ha
Okan'ın bazı oyunculara gereksiz kafayı taktığını düşünüyorum açıkçası.Morutan süreci de rezalet yönetildi, haziranda 5-7 arasına gönderebilecekken şimdi yine bedelsiz kiralarız.
Kampta görmek istiyormuş hoca, aldığı sürelerde en iyi gözüken adamlardandı, gördü de ne oldu
Boey de de ayni süreç yasandi yokluk olmasaydi su an Boey‘i hayretler içinde baska takimda izliyordukMorutan süreci de rezalet yönetildi, haziranda 5-7 arasına gönderebilecekken şimdi yine bedelsiz kiralarız.
Kampta görmek istiyormuş hoca, aldığı sürelerde en iyi gözüken adamlardandı, gördü de ne oldu
Biz zevk aliyoz adamin dediklerine bakböyle bir transfer döneminin allah belasını versin, artık bit be yeter allah belanı versin senin bıktırdın
bu renault iyi futbolcu mu acaba
Harbi Boey'ide harcıyorduk boş beleşe şansa omarla , dubois sakatlanıp adam kalmasa Allah orada iyi yüzümüze güldü en az 20 milyonluk herifi alelacele sepetliyorduk az kalsın.Boey de de ayni süreç yasandi yokluk olmasaydi su an Boey‘i hayretler içinde baska takimda izliyorduk