Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo mevzusu kısa sürede netleşmeli gidecek mi kalacak mı sürekli bir belirsizlik durumu var. Eğer kalacaksa bu transfer mevzusunu kapatıp oyuncuyu saha içine konsantre etmek gerekiyor. Eğer gidecekse de hızlı şekilde çözülmeli bu konu.

Son düzenleme:
Morutan, Cicaldau neden Hollanda'ya kiralanmaz? Bir futbolcunun daha kolay istatistik yapabileceği başka bir lig yok. Yaşları küçük, 8-10 tane atsalar 5-10 kağıt arası alıcı bulursun. Aynı şey Y.Demir için de geçerli

İtalya'nın altın çocuğunu çöp olmaktan kurtardık. İtalya federasyonunun bile devreye girmesi gerekir. Biz ne ugrastiriyorsunuz monchi denen şeyle?

Nelssonu satarsak acaba kaca satariz? Benim orda beklentim baya düstü. Erden Timur gecen ay cikip taraftarin beklentisi cok yüksek, belki oyuncumuzun piyasa degeri 10 milyon, ama taraftar cok istiyor diye adami satamiyoruz gibi seyler dememismiydi?

Öyle konusmak yerine, oyuncularimiz icin belirli rakamlar kafamizda ve o rakamin altina satmayiz deyip, elini güclendirmek daha mantikli degil mi?

Sonra bir oyuncuyu yüksek fiyata alirsak veya ucuza satarsak, suclu taraftar oluyor.

Boey de de ayni süreç yasandi yokluk olmasaydi su an Boey‘i hayretler içinde baska takimda izliyorduk

Torrent bundan bi cacik olmaz demesi beni hala düsündürüyor

5FD16CE8-1ED6-46B4-A664-A7EA2A635C4D.webp

Morutan süreci de rezalet yönetildi, haziranda 5-7 arasına gönderebilecekken şimdi yine bedelsiz kiralarız.

Kampta görmek istiyormuş hoca, aldığı sürelerde en iyi gözüken adamlardandı, gördü de ne oldu

Kesinlikle haklısın. Taylan’ın , Emre Kılınç’ın bedava gitmelerini bile hazmedemiyorken, Midjo , Morutan , Yunus gibi rahatlıkla satış yapabileceğin topçularını satamayıp kiralamaktan bahsediyorsun Satış konusunda rezaletiz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt