Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jose’nin tm profili tam ustalık eseri yav tek biz para kazanmışız.

Herif daha 28 yaşındaymış daha komiği
Aydın aslan ile tartışırdık Jose için aydın leş derdi ben savunurdum. Kac kere tartıştık ceza almıştım. Leş herif her kaptırdığı top gol oluyordu nasıl bir cenabet ise

:D
F3FKPK2XMAU-NuX

Okan Buruk Zaniolo nun ufak bir sakatligi oldugunu ve 2-3 gün icerisinde idmana baslayacagini söylemisti Sali günü.

:)
Okan hocanın bu konuda yalan söylediğini sanmıyorum.fatih hoca da boey'i kastederek 5 yıllık sözleşme yaptığımız adam gelip ayrılmak istiyorum diyor demişti. Boey geçen yaz aklını toplayıp takımda kalmaya karar verince ve fırsat doğunca işler değişti

Bu Paredes hani Galatasaray’a görüşmek için haber göndermişti,

Moderatör tarafında düzenlendi:
Benim için kadromuzun tek eksiği merkez orta saha. Onun için de ciddi para harcanmasından koşulsuz bir orta saha alınmasından yanayım. Benim 2 adayım var biri Saul diğeri Jorginho

Saul inanılmaz bir orta saha, dolu dolu her şeyi yapabilecek bir adam tam bir Box to Box orta saha, Jorginho da oyun kurucu 6 numara rolünde belki de yakın tarihin en önemli oyuncularından

Mesela bizim baranin sirachandan yetenek olarak eksigi yoktur hatta fazlasi da olabilir ama bi turlu alt liglerde oynamak istemedigi icin o adimi 1 turlu atamadi ve 21 yasinin icinde profesyonel olarak 50-100 dksi vardir yok

Bu Paredes hani Galatasaray’a görüşmek için haber göndermişti, hala italyanları bekliyorsa s2tiri çekin şuna ya
Soylentiye gore gorusme 2 gun once gerceklesmis. Sanirim bu son teklifimiz. Ya kabul edecek ya da Roma ile imzalayacak gibi. 2-3 gune belli olur bence. Roma bizim teklife yakin teklif verirse onlari secer.

O sezon son 5 haftanın hikayesi öyle böyle değildi. 30. hafta Manisaspor 5-3 fener sonucundan sonra +3 puan öne geçip bir sonraki hafta beraberlik dahi şampiyon yapabilecek durumdayken tarihimizin en rezil derbilerinden birini yaşayıp puan puana geldi.

Bunların üstüne sondan bir önceki hafta İnönü deplasmanı 1-0'dan geriden gelip son saniyelerde Zalad gelsin sizi kurtarsın sesleri yükselirken 17 saniye kala Hasan Kabze ile çakmamız. En son da Denizlispor maçında yaşananlar buna benzer bir senenin bir daha yaşanma olasılığı milyonda bir filandır.

Hasan Kabze'nin şutu 90'a değildi auta gitse şu an tarihimiz bile ciddi anlamda değişirdi fener o sezon üst üstte 3. şampiyonluğu alsa iş bambaşka bir noktaya giderdi.
Kabzenin o golü gerçekten büyük bir yıkım oldu fenerli futbolcular için. Bjk maçının son saniyelerini hatırlıyorum durum 1-1’iken fb’li taraftarlar saraçoğlunun dışında şampiyonluğu kutlamaya başlamış futbulcular ise kulaklarında kulaklıkla saha içinde toplanmış bizim maçı dinliyorlar ve bitmesini bekliyorlar şampiyonluğu kutlamak için.

Sonra Hasan Kabze BAM!! O an fbli futbolcu ve taraftarların yüz idadesi muazzamdı!

Medya paredesle oyalanırken kim bilir kimlerle görüşüyordur erden timur. 8 numara transferini bukadar bekletmesinin altında bir şey vardır herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt