Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesela bizim baranin sirachandan yetenek olarak eksigi yoktur hatta fazlasi da olabilir ama bi turlu alt liglerde oynamak istemedigi icin o adimi 1 turlu atamadi ve 21 yasinin icinde profesyonel olarak 50-100 dksi vardir yok
Yunus hem Kerem’den hem Barış’tan yetenekli

2. ve 3. ligden gelen Barış ve Kerem ise onun önünde

Konfor alanından çıkıp çıkmama farkı direkt. ADS’de iş yapsa da baskı olmayan bir ortamdı orası da.

Bu sene çok çok az bu sayı.

Arabistan’a giden oyuncuların yerlerini bile dolduramadı çoğu büyük kulüp.

Çıkabilir ama riskli bir durum, son gün ederdinden fazlasına adam almak zorunda da kalabilirsin.

Son gün aniden Nelsson'un çıkış maddesini ödeyip bizi stopersiz bırakabilirler diye korkuyorum hatta. Bu çıkış maddeleri her transfer sezonu için Ağustos 15'ten sonra falan geçerli olmamalı, öyle yazılmalı. Ya da normalde 25m ise Ağustos 15'ten sonra 50m'dur falan yazılmalı. 20 Ağustos da olabilir, attım tarihi yuvarlak hesap.

bu sıraç da barış ve kerem gibi çıkarsa yunus kesin gidici demektir

1691768339441.webp

Zagreb o paraya hayatta vermez Batu’yu.

Majer ciddi sakatlık yaşamıştı onu bile parlatmayı bekleyip 12ye verdiler.

Opsiyonlu kiralık falan saçma işler, hicbi zaman o opsiyonun kullanıldığını görmedim. 1 sene bedava faydalanıp dehlerler. 40 m opsiyon yerine 30 m zorunlu opsiyon tercih ederim

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O kadar gerizekali oldugumuzu sanmiyorum. Opsiyonu kullanmama disinda adam orada sakatlanirsa ne olacak? Bence kiralik giderse kesin zorunlu satin alma opsiyonu ile olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt