Görkem Gönül
Kırmızı Üye
- 25 Eylül 2018
- 1.189
- 728
- 658
yalnız fred ve cengize 30m euro bağlamak tam çılgınlık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mallık diyelim biz onayalnız fred ve cengize 30m euro bağlamak tam çılgınlık
En son bu overdose pesimistlik yaptığın anda sana saplamıştım diye hatırlıyorumİşin sonunu söyleyeyim ben size, gidip krunici biz alacaz. Daha iyisini alma olasılığımız yok
Zkeyim yazdığın için çeviremezler izin ver tamını en içten yazayımAston Villa taraftarları aramızdalar.
Kendilerine selamlarımı iletir şunu söylemek isterim.
O Monchi isimli kel direktörünüzün kelini zkeyim.
Bunu da çevirin.
1 ay?En son bu overdose pesimistlik yaptığın anda sana saplamıştım diye hatırlıyorum
Krunic iyi adam ama €10m istiyor Milan. O parayı Fred'e vermek daha mantıklı olurduİşin sonunu söyleyeyim ben size, gidip krunici biz alacaz. Daha iyisini alma olasılığımız yok
Sanmiyorum ya makas epey açildi gecen sezona göre biz daha güclüyüz de febe için aynisini söyleyemem su an içinJk yarisin icinde olur bence, afrika cup dolayindan zorlanirlar ama
İşin sonunu söyleyeyim ben size, gidip krunici biz alacaz. Daha iyisini alma olasılığımız yok
Özür dilerim adminim, gravenberchten devamEn son bu overdose pesimistlik yaptığın anda sana saplamıştım diye hatırlıyorum
silKötümserlik
Kötümserlik kavramı iyimserlik kavramının tam karşıtı olarak, dünya görüşü ve yaklaşımında düzeltilemeyecek kötü bir dünya portresidir. Kötümserler her zaman kötü biten bir son düşünürler. Kötümser birinin "Bardağın yarısı boş mu yoksa yarısı dolu mu?" sorusuna vereceği yanıt, yarısının boş olduğu yönünde olacaktır.
Çılgınlık mı salaklık mıyalnız fred ve cengize 30m euro bağlamak tam çılgınlık
small clubaston villa last trophy zuhahahahahha
![]()