Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.734
- 7.363
- 1.843
çok kibarsın düpedüz salaklıkyalnız fred ve cengize 30m euro bağlamak tam çılgınlık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok kibarsın düpedüz salaklıkyalnız fred ve cengize 30m euro bağlamak tam çılgınlık
Erden timur uçağa atlayıp gidince müthiş transferler geliyor. Bu ali cabbar uçağa atlayıp gidince her seferinde kazık yiyip dönüyorGt yanıklığının yan etkisi
Çok para yine de. Zaniolo çıkış maddesiyle gidecekse o parayla bankalar birliğinden çıkalım daha iyi.5 m kira verelim + 20 m de ops koysunlar bence gayet makul
Maç zamanı rezil gibi yayın var yaBeinconnecten üyelik numaranı girer izlerdin gelmeselerdi de sorun değil ki.
Ben bunları seneye görecem. Kol gibi girdi şimdi farkında değillerErden timur uçağa atlayıp gidince müthiş transferler geliyor. Bu ali cabbar uçağa atlayıp gidince her seferinde kazık yiyip dönüyor
Opsiyon zorunlu degilse 10kiralamadan asagisi kurtarmazAston Villa’nın ilk teklifi oydu, benim bildiğim 5+25 diye revize ettiler.
Biz de 8+22 gibi bir şey istiyormuşuz ama umarım yalandır.
The last Aston Villa player I know was Gabriel Abgonlahor
DybalaTek başına graven yeter mi biri daha lazım mı
simanzki becao livakovic dzeko falan toplayınca 100m euroya gidiyo maaşla hahaçok kibarsın düpedüz salaklık
Rovella almalıyız sabahtan beri dilimde tüy bitti. Astonda pra yok, juveye rovella + 17.5 diyelimDybala
Bahsetilen maliyetler doğruysa Cengiz'da 15 bonservis 4 yıllık 3 milyon maaş falan bizim Tete + Zaha'nın toplam maliyetine eşit oluyor neredeyse tek Cengiz'in toplam maliyeti.18,5 milyona Ardayı sat, 15 e Cengizi al, mal lan bunlar.![]()
@Emre Zeytinli nin spoilerları ve maç içinde forumun enerjimi sömürmesi nedeniyle maç zamanları kayboluyorum.Maç zamanı rezil gibi yayın var ya
Bi de burada @Emre Zeytinli apoiler veriyor tüm zevkim gidiyor ama ne küfürler ediyorum bi bilse