Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı kaynak son aşamada diyor 10 dk sonra Melikşah bitti bugün Roma devrede deniyor akşama yan çizdi ..
Bir kere de önce senden duyalım

1691776765135.webp

8 numara acil ihtiyacımız değil şu an 1 ay daha süremiz var buluruz Torreira gibi fırsat transferi.

Zort. Geçmiş olsun senin adına. 3+1 yıllık imzalicak hayırlı olsun çekerken bir dahakine kaynağına imza attı mi abi diye sor
Terbiyesizlik yapma, olayı kişiselleştirme. Görüşüldü anlaşıldı, imza atacaktı sadece hiçbir pürüz yoktu, delikanlılığını git mahallende yap! Twitter'da her gün oyuncu getiren tayfadan birine tek bir tweet atmış mısındır acaba.

Cengize 4 5 milyondan fazla verilen her cente yazık ,neden bukadar ısrar ettiler anlamadım Salih Özcan filan alsalar daha mantıklı olurmus

Terbiyesizlik yapma, olayı kişiselleştirme. Görüşüldü anlaşıldı, imza atacaktı sadece hiçbir pürüz yoktu, delikanlılığını git mahallende yap! Twitter'da her gün oyuncu getiren tayfadan birine tek bir tweet atmış mısındır acaba.
Ben öyle hesapları takip etmiyorum. Benim burdaki adım da soyadım da gerçek adım. Terbiyesizlik falan da yapmıyorum. Bu dünyanın her yerinde böyledir. Arabanin bile anahtarını almadan arabayi aldim demezsin. Sen gidip 3+1 hayirli olsun diyorsun. Bunu dediğinde aa adam imzalamış demek ki diyoruz. Burdakilerin hepsi de öyle diyor. Rashicada da aynısını demiştin demek ki onda da islak imza yok.

Senin şu yaptığını başkaları geçmişte yaptığında çarmağa geriyorlardi. Kusura bakma bu işlere giriyorsan bunlara katlanicaksin. Hoşuna gitmiyorsa bilgini kendine sakla kendin sevin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt