Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parades gelse de hayır gelmez. Gelmek isteyen gelirdi şimdiye. Ortada mali anlaşmazlik yok. Galatasarayı küçük görme meselesi var. Daha iyisi olursa gitmem kafasında. Ben gram istemiyorum parades.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Paredes su yonden mantikli adam futbol oynamak istiyor kendini gostermek istiyor milli takim icin ama bi yandan teklif bekledigi kulupler bizden ustte kulupler degil surec kabak tadi verdi.

Bana kalirsa bize dribling iyi ortadan delecek adam lazim Gravenberg tarzi. Zaniolo gidiyorsa buyuk oynayalim bi zahmet orta saha takimin kalbi. Paredes tek basina kimseyi tatmin etmez su saatten sonra

Rafa Silva..
2019-02-21T214959Z_134854772_RC1E182EA900_RTRMADP_3_SOCCER-EUROPA-SLB-GAL.jpg
Bu iş olmicak muradim. Baska hayallere dalalim

Ben öyle hesapları takip etmiyorum. Benim burdaki adım da soyadım da gerçek adım. Terbiyesizlik falan da yapmıyorum. Bu dünyanın her yerinde böyledir. Arabanin bile anahtarını almadan arabayi aldim demezsin. Sen gidip 3+1 hayirli olsun diyorsun. Bunu dediğinde aa adam imzalamış demek ki diyoruz. Burdakilerin hepsi de öyle diyor. Rashicada da aynısını demiştin demek ki onda da islak imza yok.

Senin şu yaptığını başkaları geçmişte yaptığında çarmağa geriyorlardi. Kusura bakma bu işlere giriyorsan bunlara katlanicaksin. Hoşuna gitmiyorsa bilgini kendine sakla kendin sevin
İyi akşamlar arkadaşlar,

Leandro Paredes hayırlı olsun 3+1 yıllık sözleşme imzalanacak.

İMZALANACAK!!!

Ne demek İMZALANACAK?

Birader adım soyadım gerçek diye belirtmenin, triplenmenin nedeni nedir söyler misin? Bana mı ima yapıyorsun?

Geçmişte çarmağa geriyorlarmış, yok ya! Bizi linçlemiyorlar zaten, neler neler yazılıyor, ben güllük gülistanlık takılıyorum sanıyorsun kötü niyet ve hasetinden.

Tete yarım sezonda lig 1 de yaptığı gol asist sayısı cengizin tüm sezon yaptığından daha fazla üstüne biz teteye 3 milyonluk bir imza parası verdik fenerse 15 milyon bonservis ödeyecek

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Geçen forumda hep küme düşme mücadelesi olan takımlara gol attı diyen biri vardı, kendi oyuncusunu bu kadar tu kaka etmenin ne anlamı var

Bu Paredes ne boktan bir adam ya. Gelmiyorsa bizimkilerin başkasına hemen yönelmesi gerekiyor. Gelmiyorsan gelme diyip kestirip atmak gerekiyor.

Paredes su yonden mantikli adam futbol oynamak istiyor kendini gostermek istiyor milli takim icin ama bi yandan teklif bekledigi kulupler bizden ustte kulupler degil surec kabak tadi verdi.

Bana kalirsa bize dribling iyi ortadan delecek adam lazim Gravenberg tarzi. Zaniolo gidiyorsa buyuk oynayalim bi zahmet orta saha takimin kalbi. Paredes tek basina kimseyi tatmin etmez su saatten sonra
Zaha, icardi paradesten daha çok talipleri vardi geldiler bize, projeye inandılar. Parades belli ki küçümsuyor. En son seçenek kimse olmasa diye tutuyor. Geçen sene olsa hak verirdim ama şu an çok daha iyi konumdayiz. Parades bize bunu yapacak seviye adam değil. Ramos yapsa hak veririm şampiyonlar ligi beklese.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olanı yazdım okursun

doğrudur

zaniolo için hem newcastle hem de 30 m euro ibarelerini kullandın

ne newkesıl adı geçiyor ne de 30 mluk bir durum var

villa kiralamaya çalışıyor diyorlar sadece

bunun gibi birçok durum var

raşit dedin misal ortada haber yok

9+2 yabancı kuralı ho dedin öyle bir şey yok

doğrudur

zaniolo için hem newcastle hem de 30 m euro ibarelerini kullandın

ne newkesıl adı geçiyor ne de 30 mluk bir durum var

villa kiralamaya çalışıyor diyorlar sadece

bunun gibi birçok durum var

raşit dedin misal ortada haber yok

9+2 yabancı kuralı ho dedin öyle bir şey yok
seni değil kaynağını sorguluyorum @Melikşah Aydoğan

nihayetinde herkes ağzından çıkan lafın esiridir

hayırlı akşamlar

Ortasaha olayını temmuzda çözmüş olsaydık şu anda bu denli yangın yapilmazdi ,elimizdeki en sıkıntılı bölge ortasaha iken hala ayni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt