Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doğrudur

zaniolo için hem newcastle hem de 30 m euro ibarelerini kullandın

ne newkesıl adı geçiyor ne de 30 mluk bir durum var

villa kiralamaya çalışıyor diyorlar sadece

bunun gibi birçok durum var

raşit dedin misal ortada haber yok

9+2 yabancı kuralı ho dedin öyle bir şey yok

zaha için tufaya düşmememizi tembihledikten 20 sn sonra gelen kap bildirimini de ekleyelim derim ahbert

İyi akşamlar arkadaşlar,

Leandro Paredes hayırlı olsun 3+1 yıllık sözleşme imzalanacak.

İMZALANACAK!!!

Ne demek İMZALANACAK?

Birader adım soyadım gerçek diye belirtmenin, triplenmenin nedeni nedir söyler misin? Bana mı ima yapıyorsun?

Geçmişte çarmağa geriyorlarmış, yok ya! Bizi linçlemiyorlar zaten, neler neler yazılıyor, ben güllük gülistanlık takılıyorum sanıyorsun kötü niyet ve hasetinden.
Yav hocam senle bir kişisel derdim yok. En başından beri sana bunu diyorum. Bildiğinde tebrik ediyor muyuz ediyoruz. İnce eleyip sık doku diyoruz. Sonra ben dahil çoğu kişi lincleyebilir. Bir garezim yok sana. Ama sen iş bitmis gibi paylaşıyorsun. Rashica bizim topçumuz dedin mesela. Velev ki gelmedi lincin babasini yersin yani. Kaynağını bilmiyorum çok güvendiğin biridir kesinlikle ama o da bir insan sonuçta.

He Paredes konusuna gelirsek 3+1 imzalanacak ne demek? Ben anlastigim ve bu anlasmayi bir takım kagit evrak islerine yansittigim fakat sözleşme mukavelesini imzalandığım adama kullanirim. Sen demek ki farkli anlamda kullaniyorsun.

Son kez diyorum seninle bir derdim falan da yok.

Edit: şahsi adim konusuna da değineyim. Araştırıp bakabilirsin diye söyledim. Yoksa banane ne mahlas kullandigindan hocam buradaki kurallara uyuyorsa istersen Penis koy yani benim karışacak halim yok

Yav hocam senle bir kişisel derdim yok. En başından beri sana bunu diyorum. Bildiğinde tebrik ediyor muyuz ediyoruz. İnce eleyip sık doku diyoruz. Sonra ben dahil çoğu kişi lincleyebilir. Bir garezim yok sana. Ama sen iş bitmis gibi paylaşıyorsun. Rashica bizim topçumuz dedin mesela. Velev ki gelmedi lincin babasini yersin yani. Kaynağını bilmiyorum çok güvendiğin biridir kesinlikle ama o da bir insan sonuçta.

He Paredes konusuna gelirsek 3+1 imzalanacak ne demek? Ben anlastigim ve bu anlasmayi bir takım kagit evrak islerine yansittigim fakat sözleşme mukavelesini imzalandığım adama kullanirim. Sen demek ki farkli anlamda kullaniyorsun.

Son kez diyorum seninle bir derdim falan da yok.

Adamin ustune okadar gitme birader sende.

Paredes su yonden mantikli adam futbol oynamak istiyor kendini gostermek istiyor milli takim icin ama bi yandan teklif bekledigi kulupler bizden ustte kulupler degil surec kabak tadi verdi.

Bana kalirsa bize dribling iyi ortadan delecek adam lazim Gravenberg tarzi. Zaniolo gidiyorsa buyuk oynayalim bi zahmet orta saha takimin kalbi. Paredes tek basina kimseyi tatmin etmez su saatten sonra
Hocam evlendik çoluk çocuk derken avrupa liglerini takipten geri kaldık bu paradesin oyun stili nasıldır?ismini hep duyarım psg gibi takım orta sahaya almış bunu mutlaka iyidir ama benim istediğim orta sahamızda topu alıp alan varsa önünde yardıra yardıra gitmesi.örnek: badau ndiaye örnek: gedson
Parades böyle adam değil gibi kariyerinde juventus psg olan 29 yaşında adam pek istenmiyor forumda

SM-A546E cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

doğrudur

zaniolo için hem newcastle hem de 30 m euro ibarelerini kullandın

ne newkesıl adı geçiyor ne de 30 mluk bir durum var

villa kiralamaya çalışıyor diyorlar sadece

bunun gibi birçok durum var

raşit dedin misal ortada haber yok

9+2 yabancı kuralı ho dedin öyle bir şey yok
Zaninin 32 milyonluk teklifinin 1.5 -2 ay önce söylendiğini ekleyelim onun üstüne bir kez daha 30 teklif edildi hatta kabulde edildi dendi ama ortada tek haber yok.

ya kardeşim ne tetesi gider onun yerine raşit alırım mesela hücumundan banane müthiş savunma yapıyo adam bi kere ister sezon boyu 1 g 1 a yapsın savunma yapıyo mu tamam abi yeterli (mami maramoc hesabımdan)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt