Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaha için tufaya düşmememizi tembihledikten 20 sn sonra gelen kap bildirimini de ekleyelim derim ahbert

o değil aynısını kadir çetinçalı yaptı

kadir ve rodop angelino'da fark çok diyorlardı mşah da aynısını demişti diye hatırlıyorum

mşah

1691778348178.png

Dominguez gelirse sasirmam mesela.

@Murat Durmaz
faydalı olur bence.Ya aslında hepi topu ihtiyacımız sadece bir orta saha ki çoğumuz Keremi gözardı ediyoruz.Bence eğer sonuçta gerçekten iyi bir orta saha gelirse beklenir.Buarada ligten yana en ufak bir çekincem yok hedef avrupa ise iyi bir orta saha şart

Renkdaşlar yukarıda bir arkadaş Zaha=Tadiç yazmış. Arkadaş Zaha'yı izlememiş olabilir. O yüzden yazma ihtiyacı hissettim. Tadiç Zaha'nın anca getir götürünü yapar. Hiç maç izlemeyen biri kısa özetleri bile izlediyse o izlenen kısa süreler içinde İngiltere liginde en çok dikkat çeken 10 oyuncudan birisi olduğunu görür. Zaha'yı her gördüğümde istemsizce bir gün Galatasaray forması içinde görmeyi isterdim. Çok Şükür isteğim yerine geldi. Saygılar.

Renkdaşlar yukarıda bir arkadaş Zaha=Tadiç yazmış. Arkadaş Zaha'yı izlememiş olabilir. O yüzden yazma ihtiyacı hissettim. Tadiç Zaha'nın anca getir götürünü yapar. Hiç maç izlemeyen biri kısa özetleri bile izlediyse o izlenen kısa süreler içinde İngiltere liginde en çok dikkat çeken 10 oyuncudan birisi olduğunu görür. Zaha'yı her gördüğümde istemsizce bir gün Galatasaray forması içinde görmeyi isterdim. Çok Şükür isteğim yerine geldi. Saygılar.

@Hayri Cund cevaplayabilir soruna renktas

Benim de aklımda öyle kalmış şimdi baktım ordan transfer olmuş.Şimdi aynı takımdan Ricardo Horta'yı istiyolar.Büyük ihtimalle de Rafa Silva'yı satacaklar.Sözleşme yenilemiyomuş şu ana kadar.Tam 1 fırsat transferi bence..
Onlarda Alan diye bir oyuncu vardı, saçları Wagner Love gibi değişikti o dönemde oradaydı diye hatırlıyorum. Bizle eşleşti sanki Braga ordan hatırlıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt