Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.000
- 39.357
- 3.993
Lige umarım iyi başlarız çünkü tersi olursa ortasahasizlik sebebiyle ciddi eleştiriler gelecektir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lige umarım iyi başlarız çünkü tersi olursa ortasahasizlik sebebiyle ciddi eleştiriler gelecektir
Şimdilerde Sporting Lizbon'un hocası olan Ruben Amorim falan filan da vardıOnlarda Alan diye bir oyuncu vardı, saçları Wagner Love gibi değişikti o dönemde oradaydı diye hatırlıyorum. Bizle eşleşti sanki Braga ordan hatırlıyorum.
Torreira da öyleydi İtalya’yı bekledi bir süre.Parades gelse de hayır gelmez. Gelmek isteyen gelirdi şimdiye. Ortada mali anlaşmazlik yok. Galatasarayı küçük görme meselesi var. Daha iyisi olursa gitmem kafasında. Ben gram istemiyorum parades.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Torreira harici geri kalanları toplayınca 1 adam çıkmıyor ,Berkan sadece rotasyon olur Sergio yanındaki oyuncuyu bile kötü etkileyen gamsız bir oyuncu 3 resmi macida ortasahasiz oynadık köy takımlarından yediğimiz geçişler pozisyonlar ortadaTorreira-Berkan-Oliveira-Kerem D. nasıl bir orta sahasızlık bu :d Midsjöyü falan saymıyorum yollanacağı için
Paredes-Ndombele ayrıca kiralık olarak Gravenberch alınabilir.Alllah askina şurada Nijerya 3. Liginden topçu öneren arkadaşlar bile varken şu an gerçekten yıldız diyebileceğimiz ve bizim alabilme olasılığımız olan orta sahaları birileri yazabilir mi bence öyle bir isim yok gibi
Arkasından ne aglanmisti be kerem var barış var rahat olun dedik de dinletemedik
Deneme tahtası değil net katkı verecek isimler gerekiyor. Ben bir sene daha saçma sapan isimler istemiyorum. Assuncao geldi de ne oldu.orta sahada yazilan isimler garanti isimler. genç orta saha almaya yönelmek lazım bence. boey tarzinda. assuncao gibi olma ihtimali vardir elbet ama denemeden bilemeyiz.
Torreira harici geri kalanları toplayınca 1 adam çıkmıyor ,Berkan sadece rotasyon olur Sergio yanındaki oyuncuyu bile kötü etkileyen gamsız bir oyuncu 3 resmi macida ortasahasiz oynadık köy takımlarından yediğimiz geçişler pozisyonlar ortada
Bize net 2 tane ortasaha lazım mayis ayindan beri gerçek bu
Ndombele şu an kumar ve biz elzem ihtiyacımız için kumar oynayıp yıldız diye satamayiz bana kalırsa denenmemeli bile. Parades zaten gönülsüz ve artık istenmeyen bir adam İtalyadan kontrat kovalıyor sadece onlarda oranın 2. Sınıf takımları ve kaç aydır bulamadı bu bahsi geçen yıldız profiline uymuyorParedes-Ndombele ayrıca kiralık olarak Gravenberch alınabilir.
De Paul, Fofana falan ütopik isimler.
İşte ne yazdım ben: denemeden bilemeyiz. Boey gibi adamın ne hale geldiğini hepimiz şahit olduk mesela. O riski almak gerekiyorDeneme tahtası değil net katkı verecek isimler gerekiyor. Ben bir sene daha saçma sapan isimler istemiyorum. Assuncao geldi de ne oldu.