Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En çok parayı 8'e harcayacakları için sona kalmıştır fırsat kovalamak için.

bu adamın suçu neydi

1691778841411.png

Onlarda Alan diye bir oyuncu vardı, saçları Wagner Love gibi değişikti o dönemde oradaydı diye hatırlıyorum. Bizle eşleşti sanki Braga ordan hatırlıyorum.
Şimdilerde Sporting Lizbon'un hocası olan Ruben Amorim falan filan da vardı :D Eder falan filan vardı :D Kalede Quim ve Başakşehir ve Göztepe'de oynayan Mossoro da vardı o kadroda..

Fb sampiyon olamazsa ya da Konferans Ligi falan kazanamazsa cok cok agir patlar. Hem ekonomik olarak hem de kulup icinde buyuk karisirlar. Bu cok bariz. Ama her ne olursa olsun Ali Koc'un birakacagina inanmiyorum. Tamamiyle blof. Muhtemelen ölene kadar FB baskani.

Parades gelse de hayır gelmez. Gelmek isteyen gelirdi şimdiye. Ortada mali anlaşmazlik yok. Galatasarayı küçük görme meselesi var. Daha iyisi olursa gitmem kafasında. Ben gram istemiyorum parades.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Torreira da öyleydi İtalya’yı bekledi bir süre.

Torreira-Berkan-Oliveira-Kerem D. nasıl bir orta sahasızlık bu :d Midsjöyü falan saymıyorum yollanacağı için
Torreira harici geri kalanları toplayınca 1 adam çıkmıyor ,Berkan sadece rotasyon olur Sergio yanındaki oyuncuyu bile kötü etkileyen gamsız bir oyuncu 3 resmi macida ortasahasiz oynadık köy takımlarından yediğimiz geçişler pozisyonlar ortada
Bize net 2 tane ortasaha lazım mayis ayindan beri gerçek bu

Alllah askina şurada Nijerya 3. Liginden topçu öneren arkadaşlar bile varken şu an gerçekten yıldız diyebileceğimiz ve bizim alabilme olasılığımız olan orta sahaları birileri yazabilir mi bence öyle bir isim yok gibi

orta sahada yazilan isimler garanti isimler. genç orta saha almaya yönelmek lazım bence. boey tarzinda. assuncao gibi olma ihtimali vardir elbet ama denemeden bilemeyiz.

Alllah askina şurada Nijerya 3. Liginden topçu öneren arkadaşlar bile varken şu an gerçekten yıldız diyebileceğimiz ve bizim alabilme olasılığımız olan orta sahaları birileri yazabilir mi bence öyle bir isim yok gibi
Paredes-Ndombele ayrıca kiralık olarak Gravenberch alınabilir.
De Paul, Fofana falan ütopik isimler.

Ifb space odasi: „An ittibariyle Ndombele icin tottnhim ile görüsmeler baslamis“

orta sahada yazilan isimler garanti isimler. genç orta saha almaya yönelmek lazım bence. boey tarzinda. assuncao gibi olma ihtimali vardir elbet ama denemeden bilemeyiz.
Deneme tahtası değil net katkı verecek isimler gerekiyor. Ben bir sene daha saçma sapan isimler istemiyorum. Assuncao geldi de ne oldu.

Torreira harici geri kalanları toplayınca 1 adam çıkmıyor ,Berkan sadece rotasyon olur Sergio yanındaki oyuncuyu bile kötü etkileyen gamsız bir oyuncu 3 resmi macida ortasahasiz oynadık köy takımlarından yediğimiz geçişler pozisyonlar ortada
Bize net 2 tane ortasaha lazım mayis ayindan beri gerçek bu

Sergio geçen sene son 1 ayı çıkar ligin en iyi orta sahasıydı.Kerem Demirbay da ligdeki en iyi yerli 8 numara Zajcdan majcdan çok daha iyi topçu.Bu rotasyon 3 kulvar için tabii ki yetersiz ama ligin ve şl eleme turlarının her türlü üzerinde.Acele edecek bir durum yok.

Paredes-Ndombele ayrıca kiralık olarak Gravenberch alınabilir.
De Paul, Fofana falan ütopik isimler.
Ndombele şu an kumar ve biz elzem ihtiyacımız için kumar oynayıp yıldız diye satamayiz bana kalırsa denenmemeli bile. Parades zaten gönülsüz ve artık istenmeyen bir adam İtalyadan kontrat kovalıyor sadece onlarda oranın 2. Sınıf takımları ve kaç aydır bulamadı bu bahsi geçen yıldız profiline uymuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt