Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bariz potansiyeli orta saha oyuncusu için kesinlikle değer bana göre

futbolda risksiz olmaz Naci. Yazılan garanti isimlerin yarısı hayal öbürü Ndombili gibi güven vermiyor.

2-3 alınabilecek topcu var şuan onlar da bugün bize geliyorlar, yarın Lazioya gidiyorlar
Yav risk her transferde var zaten orası ayrı ama boey gibi bir risk alınmamalı 8 için onu diyorum. Bariz potansiyelli orta saha oyuncusu derken zakharyan falan mı diyorsun o tipte bir oyuncumu ? Öyle ise ona kabulüm.

1691780462141.webp

Yav risk her transferde var zaten orası ayrı ama boey gibi bir risk alınmamalı 8 için onu diyorum. Bariz potansiyelli orta saha oyuncusu derken zakharyan falan mı diyorsun o tipte bir oyuncumu ? Öyle ise ona kabulüm.
Evet mesela. Diger postta boey gibi yazdim ama demek istediğim potansiyeli yüksek olan biri. Udineseli Samardzic mesela, gerci o Intere gidecekmis

Renatoda oyun görüşü yok, top dağıtma yok topu ayağından çıkartmıyor adam. Öyle baskı altında top alayım takımı atağa çıkarayım falan yok. Sert savunmacı ve driplingci 8 no sadece, aradığımız profil değil.

Son düzenleme:
Bugün Emre Özcan günler önce Tete'nin geleceğini söyleyen arkadaşım başka birini daha söyledi acayip haber diye geveledi ama takım ismi oyuncu ismi vermedi muhtemelen bizimle alakalıydı.

Hissiyatım fırtına öncesi sessizlik olduğu yönünde 15 gün sonra acayip şeyler konuşcaz diye düşünüyorum. Şimdilik keyfini çıkarsınlar kapanışı biz yapıcaz. Erden Timura sonsuz güveniyorum.

Erden Timur'un vizyonuna güveniyorum

Beklediğim orta saha isimi

Fofana ve Dominguez veya Parades

Ama Fofana olacak gibi hissediyorum

Umarım yanılmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt