Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Arkadaşlar herkes soruyor duyumcu müsvetteleri renato sanchesi ima etmeye başladı pag ile görüşülüyormuş duruö bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Molde ilk maç sonrasında netleşir artıkÖyle bir 8 numara alacaz ki, yok ebesinin diyecez. Zaha da nasıl şok olduysak 2 kat şok olacaz. Bir katılalım şampiyonlar ligine. Erden timura güvenim sonsuz. En iyisini alacak 8e.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gram üzülmemiştimArkasından ne aglanmisti be kerem var barış var rahat olun dedik de dinletemedik
Hristiyan olduğunu hac çıkarınca mi öğrenmişler.
Playoff maçları bitince fazla bi zaman kalmıyor şl listeleri için bildiğim kadarıylaÖyle bir 8 numara alacaz ki, yok ebesinin diyecez. Zaha da nasıl şok olduysak 2 kat şok olacaz. Bir katılalım şampiyonlar ligine. Erden timura güvenim sonsuz. En iyisini alacak 8e.
Sakatlık sorunu olmasa harikulade olurŞimdi de renato sanches diyorlar. Kafayı yemek ğzereyim
Ee kac kere dedik, bitmeden hayirli olsun deme diye.Arkadaşlar muhtemel benim linç yükleniyor olabilir (Paredes yan çiziyor iddiası var)
Molde ilk maçı sonrasında hızlanır.Playoff maçları bitince fazla bi zaman kalmıyor şl listeleri için bildiğim kadarıyla
Bence şimdiden hızlanmalı fazla zaman kalmadı. O günlerde fırsat transferi düşebilir ama üst düzey 8 numarayı riske atmadan biraz daha erken bitirmeliyiz.Molde ilk maçı sonrasında hızlanır.
Cengiz marsilyada 3 aliyorduBu mallar cengize nekadar maas verecekmiş rakam goremedim?
Bizim demirbaya yakinmi maasi
İddia ediyorum bu kafayla gitsinler ilk 3 zor fenerin kollanmazlarsaBu arada bjk ligi fenerin üstünde bitirirse hiç şaşırmam. Sevimsiz sözlerini ve hareketlerini beğenmemekle birlikte İsmail Kartal, Şenol Güneş'in yardımcı antrenörü olamaz.