Ferhat Karakoç
Büyük Kaptan
- 2 Nisan 2010
- 22.728
- 8.561
- 1.933
Tottenham bırakır mı bissoumayi. Tam aradığımız kan.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ondan sordum zaten 15ini duyunca 1 ay kafayı yicem aklıma geldi kahroldumKeske haftaya bitseydi. Aşiri yoruyor bu dönem
sen yanlis biliyorsun renktas, real madridde ronaldo özellikle mesut özilin kendisine kuran okumasini istiyordu mac öncesi, mesutda okuyordu tabiki, vel hasil kelam ronaldoyu araplar bu nedenle müslüman sanabilirlerHristiyan olduğunu hac çıkarınca mi öğrenmişler.

.Hristiyan olduğunu hac çıkarınca mi öğrenmişler.
Masallah yuruyen ceset gibiymis
Sağlıklı olsa Renato burada çoğu kişinin tam istediği özelliklerde o adamın tek sorunu sağlık durumu.Renato bizim açmazı açacak adam değil.
Fmde profili iyi diye topçu almayalım.
Onların iddia ettiği isim Veratti. UçmuşlarArkadaşlar herkes soruyor duyumcu müsvetteleri renato sanchesi ima etmeye başladı pag ile görüşülüyormuş duruö bu
Onların iddia ettiği isim Veratti. Uçmuşlar
Fofana da doğru büyük ihtimalle. Alabilirmiyiz bilmem ama CL’yi play-off ilk maçtan garantilersek ihtimali arttırırız. Tüm sene herkes 8’i en önemli mevki görmüşken Erden Bey normal birini getirmezUgrastigimiz isimler:
Gravenberch
Paredes
(Supriz zielinski)
diyorum
Icardi: €6m maaşIcardi, Zaha ve Tete: 15 milyon Euro
Cengiz Ünder: 15 milyon Euro
Erden Timur Effect.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zaten daha iyi bencede defansta rashicanın yaptıklarını yapıyor hücumda rashicadan daha iyiIzledim. Kisaca Tete Rashica’dan daha iyi diyor.
Tottenham bırakır mı bissoumayi. Tam aradığımız kan.
Kesinlikle bırakılmayacak 2.adamTottenham bırakır mı bissoumayi. Tam aradığımız kan.
Kesinlikle bırakılmayacak 2.adam