- 31 Aralık 2015
- 14.563
- 9.499
- 1.588
Esmiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yürüyen sakatKulislerde tolisso ile ilgilendiğimiz söyleniyor
Kaymak alalımKulislerde tolisso ile ilgilendiğimiz söyleniyor
Oyun tarzı güzel, top bizde kalsın istiyo. Defansif takılmıyor. Seri paslaşmayı kısa sürede aşılamış ama sanki takımda biraz disiplin eksikliği var gibi gözlemledim özellikle Barca maçında.
Tabi bunlar da Kane'in varlığı da önemliydi taktik açıdan. Şimdi nasıl bir yol izleyecek görücez. Hoca ilk 4'ü hedeflemez gibi
Kendisi mi gitmedi, takımı mı satmadı?Verrattiyi 40 küsür mye araplara satmadılar biz nasıl alalım
Tete var artık o konuda daha iyisi.Rashica'nın dar alanda ne kadar topa hakim ve oyun aklı yüksek bir oyuncu olduğuna bu forum daha ayamadı.
İlginç bir adam gerçekten fizik kalitesi/rakibi sindirmesi filan çok çok iyi bunun yanında bir de pas kalitesi, topla ilişkisi filan da gayet iyiFofana da doğru büyük ihtimalle. Alabilirmiyiz bilmem ama CL’yi play-off ilk maçtan garantilersek ihtimali arttırırız. Tüm sene herkes 8’i en önemli mevki görmüşken Erden Bey normal birini getirmez
İki koşulda da şansımız sıfır gibiKendisi mi gitmedi, takımı mı satmadı?
Mou içimde bi yara ya. Hiç beklemediğim anlayış, dizilişler... Nerde o sahayı rakibe dar eden Mou dedirtti hep. Neredeyse dizilişi 10-0- Kane olarak yapacaktı3 maçlık gözlemime göre Conte+Mou Ange hocanın getir götürünü yapar gibi![]()
1 tam sezon izleyip yapılan bir yorumsa kabul. Ben izlemedim kendisini hiç.Tete var artık o konuda daha iyisi.
+
=
Bence de öyle de merak ettim acaba kendisi mi tercih etmedi orayı yoksa takımı mı bırakmadı siye.İki koşulda da şansımız sıfır gibi
Ortaya trans istiyomBu da ne demek rtaş
Ben bunu her yıl için sanıyodum o zaman bonservis açısından €15m hesabı doğruZaha imza ücreti 2.4 kap açıklaması