Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
istediğimiz an Dominguez parçalıyı giyer

Valla samiyen terimsport ve haluklar dışındaki herkesi takibi bıraktım. Nevzo tete kap gelmeyecek diyor 15 dakika sonra kap geliyor böyle muhabirmi olur allasen. Diğerleri yayında zahanın bize geldiğini öğrenip inanmıyolar. Hiç birinin bi bok bildiği yok bu sene.

Guendouzi yılın transferi olur seneye Torreira ile birlikte ikiside top class takımlara transfer yapar.

Zaha’nın açıklandığı atmosfer oluşmaya başladı. Yakında ansızın yeni sekizimiz gelir.

Dominguez'i pek beğenmedim ben hantal bir arkadaşa benziyor.Daha fizikli bir adam lazım Torreiranın yanına

erden timurun isminin bu kadar medyadan olmasından da rahatsızım. adamı itibarsızlaştırmaya ismini eskitmeye çalışıyorlar. koruma amaçlı bence biraz arka plana almalıyız, adamlar şu anda tüm camia üstüne oynuyor

Erden reis şunların havasını söndürse yine çok konuşmaya başladılar 2 tane adamı masadan aldık hala utanma haysiyet yok gavatlarda.

Ben batmakla ilgili bir şey dedim mi? Pratikte batmamış olan batık olduğunu değiştirmez.

Olmayan parayı harcadın Zaniolo’da ve şampiyonluk riskiyle aldın keza ŞL. ki geri dönüşü olağan bir adamdı.

Şımartılma falan söz konusu değil, çoğu sürünüyor maaşları bile ödemeye.

Fred bence de iyi oyuncu ama bu şekilde olmayan gerçeklik yüzünden senle farklı düşünenleri küçümsemen mantıksız. Fred iş yapmadı diyelim, satamadın da, kendi kongre üyelerinin deyimiyle 40 milyon euroluk bu paket üstüne aynısını mı alacaklar, tabii ki küçülmeye devam edecekler.

Riskin patlama ihtimalidir burada alay edilen. Biz şampiyon olursak Fener bariz şekilde patlayacak, ellerinden çıkarmaları gerekecek satılabilir oyuncuları. Onlar olursa biz ŞL ile kotarabilriiz ama iki takım da risk aldı bu sene ve bu bahsettiğin gibi her sene alınabilir risk değil.
Yayın ihalesi ne zaman yapılacak? Ligimiz ahım şahım değil ama şu anda yayın geliri hak ettiğinin de altında. YouTube Katıl'dan yayınlasak daha fazla kazanırız yani.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt