Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olabilir ama henüz öyle bir rakam yok.Nike, SOCAR, Gkn falan eklemedin herhalde sponsorluk gelirlerine. Başkan ve Erden Timur açıkladı bu yıl sponsorluk gelirleri 50 milyon Euro seviyesinde olacak diye.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ndombele bunlarin icinde en iyisi ama de paul fofana cikar ozaman is degisir. Aslinda onlardan bile iyi ama florya suyu onu hayata cevirirmi bilemeyiz.Fredi saldık şimdi Paredes te gitti. Ndonbeleyle bitirmeyelim de bu işi. Çok tilt yav.
Senelerdir kime gitsek salça oluyorlar zatenTransfer çekişmesi yüzünden her iki takımda kazık yiyor.
En riskli de o.Ndombele bunlarin icinde en iyisi ama de paul fofana cikar ozaman is degisir. Aslinda onlardan bile iyi ama florya suyu onu hayata cevirirmi bilemeyiz.
Dogrudur.En riskli de o.
Almasinlar büyük sorun olabilir, aliyorsa araplar alsin.Ali başgan alır umarım
Yayın ihalesi ne zaman yapılacak? Ligimiz ahım şahım değil ama şu anda yayın geliri hak ettiğinin de altında. YouTube Katıl'dan yayınlasak daha fazla kazanırız yani.Ben batmakla ilgili bir şey dedim mi? Pratikte batmamış olan batık olduğunu değiştirmez.
Olmayan parayı harcadın Zaniolo’da ve şampiyonluk riskiyle aldın keza ŞL. ki geri dönüşü olağan bir adamdı.
Şımartılma falan söz konusu değil, çoğu sürünüyor maaşları bile ödemeye.
Fred bence de iyi oyuncu ama bu şekilde olmayan gerçeklik yüzünden senle farklı düşünenleri küçümsemen mantıksız. Fred iş yapmadı diyelim, satamadın da, kendi kongre üyelerinin deyimiyle 40 milyon euroluk bu paket üstüne aynısını mı alacaklar, tabii ki küçülmeye devam edecekler.
Riskin patlama ihtimalidir burada alay edilen. Biz şampiyon olursak Fener bariz şekilde patlayacak, ellerinden çıkarmaları gerekecek satılabilir oyuncuları. Onlar olursa biz ŞL ile kotarabilriiz ama iki takım da risk aldı bu sene ve bu bahsettiğin gibi her sene alınabilir risk değil.