Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selahattin Baki işinde son derece mahir bir yöneticidir. fbmizde uzun yıllar görev yapacaktır, herkes müsterih olsun.

muhabirlik işi sacma zaten. gs nin ilgilendiği topcuları acıklamak gs muhabirliğine ters bi durum bana kalırsa. onu bulup acıklayıp fiyat arttırılmasına sebebiyet verecek olan fb muhabirlerinin işi. tam tersi de diğer örnekler için geçerli.

bu işte bi terslik var aga. benim dediim gibi olmalı

Yayın ihalesi ne zaman yapılacak? Ligimiz ahım şahım değil ama şu anda yayın geliri hak ettiğinin de altında. YouTube Katıl'dan yayınlasak daha fazla kazanırız yani.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu tam nasil bir sistem olur? Rakip mesela bizim yayin hakkimiz beinsports'da, bizim takimimizin macini canli yayinlamayi istiyorsaniz bize ekstra para vermelisiniz demez mi? Bir de deplasman maclarinda nasil olur bu? Adamlarin orda beinsportsun falan kameralarindan haric baskasina yer yok derlerse ne yapariz? Catidan falan maci cekip öyle mi yayinlariz? Deplasman macinda'da herhalde para isterler.

Üstüne Youtube 30-50% pay almiyor mu?

Ulan konuşmayayım konuşmayayım diyorum
Deliler gibi istediğiniz, uğraştığınız, taraftarınızın tonla edit yaptığı iki adamı marka değerimizle ekibimize kazandırdık
Hatta birini uçakla siz getirdiniz. Diğeri hakkında hiç GS lafı geçmezken kapa bildirdik yandınız tutuştunuz.
Şimdi kalkmış bizim 5 verdiğimiz adama 15 verip aldık diye güya çalım ayağına yanık g.tunuze buz koyup ferahlamaya çalışıyorsunuz
İşte siz böylesiniz
Galatasaray markası altında ezilip para saçmaya mahkumsunuz
Şampiyonluk kavramını unutmuş taraftarını baba parasıyla avutmaya devam..

Aradığımız orta sahanın Soler olduğuna imkan dahi vermiyorum bize 6-8 karışımı biri lazım. Guendouzi, Dominguez, Gravenberch 8-10 arası bir futbolcu gelecekse Oliveira'dan çıkılması lazım aksi durumda gelmez.

Soler oliviera ve demirbay stili 1 tık daha kalite bir herif nerden çıktı bilmiyorum da çıktığı yerine girsin torreiranın yanına iyi bir partner olmaz.

İyi transfer yaptılar Haji içinde doğru adres oradan EPL'ye sıçrama imkanı daha rahat bulur.

Gönlüm kıvırcıktan yana ama hakkında hiç haber yok. Alacağımızı zannetmiyorum.

Ryan gelsin çok isterim ama o da bizim lige düşecek adam değil.

Arjantinli beyaz saçlı elamanı istiyorum. Temiz iş olur.

Sports digitalein teklifini hiçbir GSli kabul etmemeli. Bülent'e teklif götürmüşler. Bülent Rize'den sonra oraya da giderse taraftarda iyice kredisi azalır. Ahmet Ercanlar, Konanç gibi tek taraflı takılsınlar. Objektifiz ayağına manipülasyon yapmalarından daha iyi olur öyle olursa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt