Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 22.049
- 17.057
- 1.148
Paredese sovuyoruz ediyoruz da sergioyla arasinda siklet farki var
Anlatmaya calisiyorum da forumda bi özel sergio aski var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Paredese sovuyoruz ediyoruz da sergioyla arasinda siklet farki var
Romano son dönemde boş yapıyor.Ben zaten yukardaki kriterlere istinaden elde başka alternatifler var ve paredeste onlardan üstün değilken medyada bu kadar adımızın olumsuz twit ile geçmesine kuruluyorum.
Yani dediğin gibi Paredes'e olan öfkemin aslında sebebi Paredesin suçu değil, yöneticilerimiz yüzünden ısrarla paredes-olumsuz gs haberi okumam.
rok, spor medyasını yeniden inşa etti herkes onun gibi takılıyo son senelerdebu nası twit lan
tarraftar mısın muhabir mi
Abartmayalim Melo hoplatir fernandoyu.
Senede 20-25 maca anca cikabilen fernandoyu bu kadar abartmanin anlami yok bence. Torreiranin sadece 2. Devredeki performansi bile fernandonun 2 senelik performansini katlar. Fernando tipi adama ihtiyacimiz oldugunu dusunmuyorum
Zorunlu opsiyona okey dediler o zaman ama bu pek güvenilir değil sanırım.
öyle biri kaldı mıAnlaşıldı basında adı hiç geçmeyen bir 8 alacağız bu saatten sonra gizli tutalım bitince öğrenelim
Maç öncesi 5 kere gösterilmeyi hakeden 1 sponsorluk.Sirachan transferine dincer azaphan katkida bulunmus
15.000 tl ile
Bunlarda sponsorumuz sanırım ama açıklanmadı daha.
Her geçen gün ruh hastalığının artması pekte iyi 1 şey değil kanks yav21.45 çok geç
Akşam oldu daha 4.5 saat var