Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2.dursun dönemi hayırlı olsun. Boşa umut beslemeyin bu takıma dursun gidene kadar.

İsmail in demeçleri ile dalga geçiyorduk Allah bizede verdi bi tane İsmail kartal

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

30 yaş üzeri abuk sabuk bitik heriflere kamyon yüküyle para verip getirecekler, paraları çöpe atacaklar belli ki

Konudan bağımsız virginius ne hızlı adammış yav seneye Okan Buruk transfer listesinin başına yazmıştır.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Vay kadro kalitemiz çok önde filan diyoruz da oyuncularımız sadece kağıt üzerinde daha kaliteli. Şu Virginius mudur nedir onun yaptığı işi yapacak 1 tane kenar oyuncumuz yok. Kerem şöyle iyi böyle iyi diyoruz top kaybından başka yaptığı bir iş yok, Barış Alper müthiş diyoruz tamam mücadele kısmında var ama inanılmaz vizyonsuz oynuyor

O kadar saçma sapan bir kurguyla oynuyoruz ki iyi diyebileceğimiz oyuncular bile dibe doğru gidiyor

Bu Okana daha transfer mransfer yapmayin. Herif 30 milyon harcadi. Elimize ne gecti??? Ben olsam boyle bi hocaya transfer yapmam

2 ayda takımın ırzına geçildi. Sorun oyuncular değil. Egosu tavan Okan buruk, dursun ve kalitesiz yönetimi

Gecen sezon alinan yuksek maasli oyuncularin bir kismiyla vedalasilmali derhal. Veya nelason sanchez falan yuksek teklif varsa satacaksiniz.

Takviye falan yapilmamali. Messiyi gencligine donderip transfer etsek boş.

Bu gece seni rezil eden takimin en etkili oyuncusu birkac yil once karagumrukte kiralik oynadi.

Utanmadan hala takviye diyorlar. Aldiklarinizi oynatin once. Zaha nerde kardesim. Bu adam 7M maas aliyor, niye istedin veya onay verdin.

Bu transferleri gerceklestiren iki kisiden biri gitti. Digeri de birkac haftaya gider.
Knk zaha gönderilmeli.
Ziyech araplara falan okutulmalı ki bu adamla surtusursen yatar. Maasi az cok olması artık onemli degil bu adamla oynayamaz bu herifler.

Sezon boka sariyorum diye bagiriyor. Ben olsam barışı 20 milyon civarına okutur gecerdim.
Bunlar kalsa deger kaybedecekler gitseler yerlerini dolduramayacagiz zaten degisen olmayacak.

Doldur bosalt sezonu yükleniyor.
Kalite anlamında bitik bir kadro var elimizde 3 tanr adam.ekstra oynamazsa sıçan bir takım iflah olmaz. 1 ay sonra falan terim gel diye aglanir, cenk denen herif tanıdığı bir komisyoncu herifi hoca olarak getirir.
Elde degerli olan kim varsa okutulup paraya cevirip paraya bloke konulmali.

Ben Javi Galan'ı çok iyi bilmiyordum. Şimdi Orkun Çolakoğlu ile Emre Özcan konuşuyor, ikisi de Angelino ve Köhn benzeri hücumcu bek olduğunu söylüyor...

O da gelse aynı halt olacak yani...

Sistem değişmeyecekse en az 5-6 takviye lazım bu sisteme Sanchez, Barış, Torreira hariç uyan adam yok gidip hücumcu bek almaya devam etsinler bugünkü maçı 3'lü oynayan hücumcu bek telafi eder.

avrupa ligi cl gibi mi oldu yoksa aynı devam mı
Cl gibi oldu. Okan kalırsa 5 tane orta seviye Avrupa takımını yarı sahamızda 4x100 bayrak yarışı yaparken izlemeye devam edeceğiz. Diğer 3 takım da bizden kuvvetli çıkar zaten direk tokatlarlar.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt