Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
En az 2 transfer gelecekmiş. Rabiot olasılığı da kalmadığına göre kimler gelir. Elendik bitti gitti gelelim biz asıl işimizene bilim la sinirden transfer düşündüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En az 2 transfer gelecekmiş. Rabiot olasılığı da kalmadığına göre kimler gelir. Elendik bitti gitti gelelim biz asıl işimizene bilim la sinirden transfer düşündüm
Camara da favorisidir bence Okan'ın kanks yavUgriniç vinicius colley hadjam bu 4ünü şimdiden kafaya yazmıştır kanka![]()
Vay kadro kalitemiz çok önde filan diyoruz da oyuncularımız sadece kağıt üzerinde daha kaliteli. Şu Virginius mudur nedir onun yaptığı işi yapacak 1 tane kenar oyuncumuz yok. Kerem şöyle iyi böyle iyi diyoruz top kaybından başka yaptığı bir iş yok, Barış Alper müthiş diyoruz tamam mücadele kısmında var ama inanılmaz vizyonsuz oynuyorKonudan bağımsız virginius ne hızlı adammış yav seneye Okan Buruk transfer listesinin başına yazmıştır.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
takım baya ağır 2 tane dipçik gibi adam ligi kurtarır onla avunuruz.En az 2 transfer gelecekmiş. Rabiot olasılığı da kalmadığına göre kimler gelir. Elendik bitti gitti gelelim biz asıl işimize![]()
bizim defansı bende calımlarımVirginus isimli birinden gol yedik. Yıkıl da enkazını görelim be gs
Okana bırakırlarsa gider sağ bek sol bek alırtakım baya ağır 2 tane dipçik gibi adam ligi kurtarır onla avunuruz.
Biran önce floryayı yese de yol alıp gitse. Malum parti gibi anca taraftar kandırıyor da ben yemiyorum şahsentezgah nöbeti
aynısını bjk maçında da yaptılar 2 güne clden elendik diye limitler tıkandı haberini salarlar
Knk zaha gönderilmeli.Gecen sezon alinan yuksek maasli oyuncularin bir kismiyla vedalasilmali derhal. Veya nelason sanchez falan yuksek teklif varsa satacaksiniz.
Takviye falan yapilmamali. Messiyi gencligine donderip transfer etsek boş.
Bu gece seni rezil eden takimin en etkili oyuncusu birkac yil once karagumrukte kiralik oynadi.
Utanmadan hala takviye diyorlar. Aldiklarinizi oynatin once. Zaha nerde kardesim. Bu adam 7M maas aliyor, niye istedin veya onay verdin.
Bu transferleri gerceklestiren iki kisiden biri gitti. Digeri de birkac haftaya gider.
Nelsson kaan falan çok komikler. 3-4 gün önce demiştim bu ikiliyle çıkarsak eyvahlar olsun diyebizim defansı bende calımlarım
dümdüz koş zaten eşlik ediyorlar
Cl gibi oldu. Okan kalırsa 5 tane orta seviye Avrupa takımını yarı sahamızda 4x100 bayrak yarışı yaparken izlemeye devam edeceğiz. Diğer 3 takım da bizden kuvvetli çıkar zaten direk tokatlarlar.avrupa ligi cl gibi mi oldu yoksa aynı devam mı