Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav 2 haftadir bunu diyorum bende herif ferdi profili oyuncu. 2 milyon gibi komik paraya aldılar. Koca dünyada boey, nelsson, marcao gibi herifleri bulan scout bu adamı ve gözümüzün içine içine giren diğer çogu futbolcuyu bulamadı mı yani.
Filtre 20 milyonluk oyunculardan mı başlamalı.

Jelerte verilen parayla takım kurulur dedik.
Geçen sene locko 500 bin euroya transfer edildi bu yaz 15 kagit istedi adamlar dimi.

Lafa geldi mi 1 milyona mi oyuncu bulalim hep.
Bulalım arkadas takımda 5 tane de 1-2 milyona alınmış nokta atışı gençler olsun.
Parasıyla rezil olan tek Avrupa ülkesi takımı türk takımları. Yıldız transfer zihniyetini bırakıp, parayı scout gömseler 5 seneye sistem oturacak ve hem para kazanacaklar hem de başarı ama akillanmiyorlar. Hadjam gibi daha nice bekler vardır. Yeter ki bulmak iste.

Eray Yazgan kimdir necidir de bu kadar yönetim üzerinde söz sahibi anlamıyorum. Galatasaray seçimleri ile ilgili tüzüğün değişmesi gerekiyor. Vasıflı gerçek Galatasaray taraftarının yönetimlerde yer alması gerekiyor. Samimiyetle söylüyorum. Bu yönetimin Galatasaraylığı bizim çeyreğimiz kadar bile değildir.

fb İsmail-fred li orta sahaya amrabat ile medina yi cekiyor

bizimki o.saha nin adini agzina almiyor

o.sahada zaafiyetimiz var deyince muhabire 12.kisiyle mi oynicez diyor

winnerligi ile nam salan takimi luzır yapti

bi senede cıktigi her finalde tokat manyagi oldu,fiziksel olarak ezildi

takim kisa ,fiziksel olarak zayif deniyo herif yine 1.60 lik marabalarla ilgileniyor

adam gibi baskan olsa bugün idman esnasinda kovardi ama nerde
winner takım isteyen reali tutsun :asd:

Erden Timur'un sorunlar yaşadığı bırakacağı geçen sezonunun son iki ayı belliydi. Ultraslan denilen oluşum maçlarda veya Şampiyonluk kutlamasında Erden Timur'a destek olsaydı. Bugün yaşananların bir çoğu yaşanmazdı. Erden Timur'u sadece transfer olarak düşünmeyin adam bildiğin her şeydi Bu gün sorun gözüken şeyleri görmeyecektik bile çünkü geri planda çözecekti. Adam bildiğin bizim gibi ağlıyor be ötesi var mı? öteki de elinde şampanya bardağı ile poz veriyor. Gel de üzülme

Takip etmeye değer bir şey yok ortada. Bu takım dün itibarıyla ölmüştür. Herkese iyi forumlar. Yönetim hoca takım değişince görüşürüz.

2-3 hafta sonra fb ile oynayacaz kköyde

yine fizksel farki gorecegiz

sol beke brown diye bi herif aliyomus ifb,o da 1.90

herkes fizikalitenin onemine haiz oldu

buruk haric..
Morinho zaten Ferdiyi oynatmayacaktı, gitti diye baya sevinmiştir.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu takımın kan değişimine ihtiyaci artık daha atletik oyunculara yonelmemiz gerekiyor Colley gibi bir kanat yok bizde.Baris mücadele ediyor sadece ama Jelertle hiçbir şekilde verkac beraber hareket etme yok.
Bir pozisyon oldu, sağdan Jelert boşluğu yakaladı bindiriyordu, Barış çizgiden az daha içte top ayağında. Tek yapması gereken topu önüne yuvarlamakken, göre göre bile isteye bindiren Jelert'in önüne topla dripling attı, Jelert durdu geri gitti, Barış efendi de iki kişiyi geçmeye niyetlenince hiç oldu pozisyon tabi. Zaten saçma bir oyun anlayışımız var, üzerine oyun içi böyle saçmalıklara zerre tahammülüm kalmadı. Takım uyumuymuş yardımlaşmaymış hak getire kaç maçtır.

Şu dakikadan sonra yönetim bu yarın kovulur mentalitesiyle 1 tane 6 bir tane de kivrik kanat alıp yoluna bakmalı. Yok istemiyorum oy atmayacagim diyen adam olasi bir fener macinda kovulacak.
Takimi en azından eksik bırakmayın da gelen belki bir degisim yaratir.

Parasıyla rezil olan tek Avrupa ülkesi takımı türk takımları. Yıldız transfer zihniyetini bırakıp, parayı scout gömseler 5 seneye sistem oturacak ve hem para kazanacaklar hem de başarı ama akillanmiyorlar. Hadjam gibi daha nice bekler vardır. Yeter ki bulmak iste.
Cok net. 5 sene bile gereksiz terim sonrası o kadroya 2 sene aynı sekilde takviye yapsak bugün farkli seyler konusurduk.

Sayac yeniden sifirlandi resmen.

Eray Yazgan kimdir necidir de bu kadar yönetim üzerinde söz sahibi anlamıyorum. Galatasaray seçimleri ile ilgili tüzüğün değişmesi gerekiyor. Vasıflı gerçek Galatasaray taraftarının yönetimlerde yer alması gerekiyor. Samimiyetle söylüyorum. Bu yönetimin Galatasaraylığı bizim çeyreğimiz kadar bile değildir.
Her basarisiz yönetimin bir ışıtanı çıkıyor.

Herif besiktastan 5 yedik eheh diye 4 gün önce sırıtıyordu.

Rezil kepaze herif

Köhnden acil çıkmamız lazım. Bu adamdan olmayacak.

solbek ve ortasaha kesin almalıyız.

1 adet fırsat transferi stoper fena olmaz.

Transfer ile kac kişi alacagiz hersey transfer değil sistem bizim sıkıntımız.
Topu oyuna so ka mi yo ruz ...
Ya bunu görmek bu kadar mı zor dün Okan hocamız davinson u övmüş bu konuda e o olmayınca ne yapacağız oyun kurmayalım mi .
Senin elinde beğenin yada beğenmeyin oynatmadigin cicaldao oliviera Taylan efe akman Bayern altyapısından gelen genç var ama sen illa daha 2 li orta saha oynuyorsun sistemin işlemiyor anla Hocam artik .
Ne beklerin ne kanatların işlemiyor.
Ziyech sağ kanat olmuyor adam geri gelemiyor.
Torrera yi da bitirdin gerekirse keseceksin torrera icardi ikilisini hak edene vereceksin.
Boey de gönderilecek listesinde idi ne oldu şans verdin adamı kazandın zaha,Yusuf,cicaldao,Taylan, oliviera ,dubua,kohn hepsi kötü ama senin sistemin mi iyi .

Köhnden acil çıkmamız lazım. Bu adamdan olmayacak.

solbek ve ortasaha kesin almalıyız.

1 adet fırsat transferi stoper fena olmaz.
Para edecek kim varsa çıkmak lazım bence

Bu sezon feda edilsin zaten jk sampiyon olur gibi duruyor.

Seneye de yeni yapılanmaya gidilsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt