Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rezil futbol anlayışının açıklarını kapatan bir Boey olmayınca, yetersizkanın nasıl bir futbol cahili olduğu ortaya çıktı. Sanchez bile sakat olmasa tam formunda olsa young boysu elerdik. adamın sistemi öyle dandik bir sistem ki sürekli birilerinin kurtarmasına bağlı

Testi kırıldıktan sonra anti-okancı olanlarla ilgili görüşlerin nedir ? Ta hazırlık maçlarından beri olacakları görenlerden olarak fikrini merak ediyorum, bile bile lades dedik resmen ,bu sonuca hiç şaşırmadım ama acayip üzgünüm, göz göre göre kulübü uçuruma sürükledi herif

Rezil futbol anlayışının açıklarını kapatan bir Boey olmayınca, yetersizkanın nasıl bir futbol cahili olduğu ortaya çıktı. Sanchez bile sakat olmasa tam formunda olsa young boysu elerdik. adamın sistemi öyle dandik bir sistem ki sürekli birilerinin kurtarmasına bağlı
Sanchez yoktu diye bahane üreten hocamız geçen sene yedekte bekletiyordu adamı, sakatmısın diye sorulduğunda sakat falan değilim demişti.

Sana daha ne diyim oglum? Guzelim kulubu dingonun ahirina dondurdunuz be, yok forumda yok SoMe'de transfer transfer diye aglayan taraftar ''Mecbur'' diye. Sonra bela mela okuma dersin. Asil terbiyesizlik sendede anlamazsin tabi.

Daha gecen sene Köhn ile sen sampiyon olmadin mi? Eee?

Sirf taraftarlar sol bek diye agladi diye gittiler ikinci ligden adam aldi.
Oğlum, lig 1 hafta uzasa şampiyonluk gidiyordu. Teknik direktörden, oynanan oyundan bağımsız kohn çok kötü futbolcu, şampiyonluğu verdirecek kadar kötü oyuncu. Okan Buruk gitmeyeceğine göre hiç olmazsa daha iyi bireysel oyuncular lazım. Sen bunu anlamayıp geleceği goremiyorsan yapacak bir şey yok

Kaptan ve en tecrübeli oyuncumuz Muslera gol atan adama tekme attı, neler görmüş geçirmiş adamın düştüğü hale bak. Hayatında ilk defa mı gol yiyor ilk defa mı eleniyor, yoooooo, Muslera bu haldeyse diğerlerini düşünemiyorum. Tamam yönetim çok kötü de be kardeşim şampiyonlar ligi için hiç bi topçu kariyerini riske etmez, her ne şekilde olursa olsun oraya gitmek ister.
Musleranin yerine iyi bi scouting kaleci alip monte etmek lazimdi, cok gec kalindi bu konuda, bu kadar uzatmaya gerek yokdu tsk edip yollar ayrilmaliydi

"Davinson Sanchez'in olmaması kötü oldu, onu aradık. Bir maç Kaan Ayhan yoktu. Bir maç Abdulkerim Bardakcı yoktu. Savunmadan top taşımada zorlandık"

hepsi oynayabilecek durumda olsa 13 kişiyle sahaya çıkacaktık heralde

Keremi de acil satmaliyiz, herif her türlü zarar inanilmaz kötü, anadolu takima karsi 1 gol 1 asist vs yapar millet herseyi unutur daha ne diyim

Kulüp tam anlamıyla çöplüğe dönmüş durumda. Galatasaray yine 2 yıllık başarının ardından akbabalar tarafından talan ediliyor ve başarısızlığa sürükleniyor. Transfer falan hikaye artık, bu kadar skandalın üzerine Florya da elden gitmeden bunlara dur denilmeli. Riva’yı yediler, Florya’yı yemesinler.

Erden Timur gelmeli, başkan olmalı. Galatasaray’ın menfaatlerini bu kadar düşünen başka bir yönetici bulamaz bu camia.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt