Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu eray denen tip kimdir necidir

birden nerden peydahlandi ,bu gücü nerden aliyor bu fenotip

her tasin altindan bu cikmaga basladi

Graham Potter daha kötü bir takımla bizi mahvetmişti orda da fiziksel fark vardı malesef taktik disipline sahip fizikli takımlar her zaman bizim ülkemizin takımlarına üstünlük kuruyor. Doğru analiz yapılmalı bir an önce kadro boşaltılmalı evde oturan adama oynatmayacaksan biz neden 8 m veriyoruz kardeşim eğer satamıyorsanız oynatacaksınız kardeşim sadece ismi ile markaj alır en kötü oynadığı senaryoda bile 8 m alan adam yedekte oturamaz kardeşim oturursa yerine oynayan adam sana gelir der ben neden 1 m alıyorum bana da zam yap der bunun önüne geçemezsiniz oynatacaksınız yada satacaksınız

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla şuan piyasada çok sağlam hocalar var geç olmadan gerekli adımlar atılmalı bence

işin kötü tarafı perşembe pazar oynayacağız ve bizim gibi "press" takımı için en berbat durum. Şampiyonlar liginde hiç olmazsa Salı Cumartesi filan oluyordu
İşin üzücü kısmı ortada pres takımı da yok. Okan hoca kendi oyununu bozdu aslında sorunda burada zaten. Eskisi gibi bir preste yapamıyoruz. Sahaya yayılımı görünce takım defans ve hücum olarak bölünmüş ve kopuk bir görüntü var ortada. Kendi yaptığı doğruları bozdu hoca ve bunun farkında da değil korkutucu olanda bu.

Elindeki oyuncuları kullanmasını bilmeyen hoca istemem, Jelert için Kopenhagın hocası, Sara için Norwichin hocası, Zaha için Crystalın hocası, her topçu için ayrı hocamı getirecez , en rahat şampiyon olduğumuz sene Sergio'nun direkleri dövdüğü seneydi , üstelik adam müthiş oynuyordu, Demirbay gelir gelmez adamı çöpe çıkardı , Zahayı her form tuttuğunda yedeğe atıp çöpe çıkardın, bu adamları bizim ligde başka takıma ver show yaparlar, bu yönetimi kısa sürede yiyecek hoca lazım, bir yıl için Fatih hoca elzem , bu yıl gitti nasılsa

Rezil futbol anlayışının açıklarını kapatan bir Boey olmayınca, yetersizkanın nasıl bir futbol cahili olduğu ortaya çıktı. Sanchez bile sakat olmasa tam formunda olsa young boysu elerdik. adamın sistemi öyle dandik bir sistem ki sürekli birilerinin kurtarmasına bağlı
Topçulara sallama o zaman lan

İşin üzücü kısmı ortada pres takımı da yok. Okan hoca kendi oyununu bozdu aslında sorunda burada zaten. Eskisi gibi bir preste yapamıyoruz. Sahaya yayılımı görünce takım defans ve hücum olarak bölünmüş ve kopuk bir görüntü var ortada. Kendi yaptığı doğruları bozdu hoca ve bunun farkında da değil korkutucu olanda bu.
Zaten tırnak işareti kullandım 😁

şu an acil hoca değişikligi ve 1-2 iyi takviyeyle kıcımızı dogrultabilirz, kadromuz kötü değil, böyle antifutbol oynatmak cok büyük başarı

Gerçekten orada Sara'nın oyundan çıkışını hiç anlamadım. Adam oyun kurmaya çalışan topu dağıtan tek kişiydi.
Demirbay Sara'dan daha iyi oynadı. Dönenlerin çoğunu topladı biraz atak devamlılığı sağladık bu sebeple. Demirbay girip Torreira da çıkabilirdi ama o kadar riski de alamadı tabi.

IMG_6811.webp

fb,ferdi den sonra osterwolde gibi,fizikli bir opsiyonu mevcutken,brown gibi bi 1.90 lik topcu daha cözmege calisiyor

bizim futbol fukaralari da siradan avrupa takımına bile fiziksel olarak ezilmisken 1.70 lik galan a gidiyor

bütün bu hadiseleri iyi niyetle flan aciklayamayiz

artik dayak yemesi gerekiyor birilerinin

fb,ferdi den sonra osterwolde gibi,fizikli bir opsiyonu mevcutken,brown gibi bi 1.90 lik topcu daha cözmege calisiyor

bizim futbol fukaralari da siradan avrupa takımına bile fiziksel olarak ezilmisken 1.70 lik galan a gidiyor

bütün bu hadiseleri iyi niyetle flan aciklayamayiz

artik dayak yemesi gerekiyor birilerinin
okan dayak yemekten korktuğu için kendinden fizikli futbolcu istemiyor

davinsonu da o yüzden iyi oynarken bile kesiyor

zaha form tutarken çat diye yedek bırakıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt