Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüm oyuncuların bireysel performansı da aşağı düşüyor. Geçen senenin yıldızları Mertens ve Barış da bu sistemde kaybolmaya başladı. Köhn ve Kerem'i hiç beğenmem çokça da dile getirdim ama bu oyuncular normal bir takımda bu kadar göze batmazlar. Okan Hoca bir an önce işine bakıp gerçeklerle yüzleşmeli yoksa fb maçından sonra kovulacak.

Bak 20 milyon euroya Fransa liginden herhangi iki orta sahayı alsaydık 10 10 verip yemin ederim daha çok fark ederdi ya. Jelert yerine Doue gelse 3 gömlek farkederdi keza.

Demirbay var zaten ne Sarası abi hala, senin ihtiyacın bu değil bunu biz görüyoruz sen nasıl görmezsin de o adama o parayı verdirirsin.

Davinson muhteşem 1 adam ama henüz bize defansıyla aldırdığı, öne çıktığı maç olmadı. Manu maçında sayesinde aldık maçı ama ofansif etkisiyle. Zaten çıktığı maç sayısı da çok az.

Nelsson’un geçen sene direkt etki ettiği 10 maç var en az, top çıkarmak sadece Davinson’a bağlıysa cidden çıkarmayalın.

Nerden tutsan elinde kalıyor ya. Hızlı hücum riskli dinamik futbol istiyor takımdaki tek atletik topçu barış böyle is mi olur.

Top bizde olsun rakibi boğalim istiyor aldıkları beklerle eldeki kanat topcularin maç başına top kaybı sayisi 15ten az değil.

Yukarıda dediğin gibi ortasaha aynısından üç tane adam alıyor sonra çeşitlilik olsun istiyorum diyor

Sıkıldım ya

Davinson muhteşem 1 adam ama henüz bize defansıyla aldırdığı, öne çıktığı maç olmadı. Manu maçında sayesinde aldık maçı ama ofansif etkisiyle. Zaten çıktığı maç sayısı da çok az.

Nelsson’un geçen sene direkt etki ettiği 10 maç var en az, top çıkarmak sadece Davinson’a bağlıysa cidden çıkarmayalın.
o maçtan sonra(yb maçı) Nelsson için tek kelime iyi bir şey söylemeyip, Sanchez olsa farklı olurdu demesi de çok büyük sıkıntı.

Okan Buruk’un en kötü özelliği aşırı gaza gelen biri olması bence.

Duygusal olarak dengeli değil.

Mesela örnek veriyorum biri çıkıp sana 3 milyon Euro vermek istemedi dese Erden ya da gelmeni de istemedi bundan dolayı gaza gelip cephe alabilecek biri.

Keza eleştiri aldığında da benzer şekilde inatlaşıyor. Taraftarı da kaybetme pahasına yapıyor bunu hatta.

Büyük takımlarda her zaman her şey olumlu gitmez. Olumsuza döndüğünde olumsuzu da sırtlayacak cesaretin ve güvenin olacak ve egonu kontrol edebileceksin.

Bu eşikte kaldı şu ana kadar.

O eşiği onun için görünmez kılan Erden Timur’un gidişini isimler önemli değil şeklinde imalarla, yönetime güvenin şeklinde savuşturması da pragmatist görünebilir belki ama bence ayrıca vefasızca idi.

Ve ben kendisinden tam olarak bu noktada soğudum.

Neymiş dinamik adammış aldık Jelert’i, sahaya koymaya korkuyor.

20ye orta saha aldırıp en kritik maçta 60ta çıkarıyor.

2 senedir gelen her adamı geriye götürmüş, dinamik oyun aynen.

Geriyi yayla gibi bırakmakla oynanıyor çünkü dinamik oyun, o kadar dinamiksen takımca hücum edip dönsene hadi.

Nelsson oyunu bozuyorla dünyanın ikinci büyük yalanı da bu dinamik oyun olayı, kıçı krık ligde 2 maç kazandı diye ne olay oldu ya.

Dün o oyunu bozan Nelsson olmasa 5 yemiştik ama utanma yok tabii kimsenin sesi çıkmaz iyi oynayınca.
Şu kadroya ,oturup iki set cizmek bir orgazinasyona çalıstırmak zor geliyorda bu saçma dinamizmi çıkartmış onu oynatıyor herhalde bu rezil kepazelige çok hazirlanmaya da gerek olmadıgından sürekli izinliyiz tatil yapıyoruz birde işte kebap. Bu sene iyi bir maas artışı da aldı 3 milyonu alıp keyifine bakıp milletle dalga geçiyor 12.kisi mi çikacaz , ne oynandigini bilmiyorsunuz vs.

o maçtan sonra(yb maçı) Nelsson için tek kelime iyi bir şey söylemeyip, Sanchez olsa farklı olurdu demesi de çok büyük sıkıntı.
Basit bir şey söyleyeyim, rakip stoperler 1-2 milyon euroluk adamlar, bekleri de öyle.

180 dakikada hiç kötü duruma düştüler mi? Nelsson en az 10 kez bire bir kaldı rakiple mesela, doğruyu yapan kim burada biz mi onlar mı?

Dün en çok canımı sıkan topu alan her oyuncu takım arkadaşlarına el kol hareketleri çekiyordu orta alanı gösteriyordu boşa çıkan yok topu almaya gelen yok.

Ve en kötüsüde oyuncuların sürekli el kol yaptığını orta alanın bomboş kaldığını tribünde yukarıdan seyreden hoca bunu görmeyi beceremiyor.

Ayağı iyi stoper takıntısı var geçen sene 3-3 ManU maçında Nelsson yerine Kaanla başladı bu yüzden ne boka yaradıysa. Onana sıçmasa o maçta fark yiyecektik 90 dk boyunca Kaan ve Apokerim'in toplam hava topu topu kazanma sayısı 0. Toplam 0'dı

Bak 20 milyon euroya Fransa liginden herhangi iki orta sahayı alsaydık 10 10 verip yemin ederim daha çok fark ederdi ya. Jelert yerine Doue gelse 3 gömlek farkederdi keza.

Demirbay var zaten ne Sarası abi hala, senin ihtiyacın bu değil bunu biz görüyoruz sen nasıl görmezsin de o adama o parayı verdirirsin.
ustasi terim de transferden anlamazdi.

YABANCI HOCA İSTİYORUZ. KALİTE OLARAK AŞAĞIDA BİR TAKIMIMIZ OLSA DA AVRUPADA FİZİKEN EZİLMEK İSTEMİYORUZ. DÜNYA KADAR MAAŞ VERİP KOPENHAG KADAR OLAMIYORUZ. ÇILDIRDIM YETER ARTIK!!!!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt