Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi anlamadığım bir konu var özellikle dünkü maç genelinde hadi Okan buruk kötü sistemde kötü yahu maç içinde oyunculara bakıyorum adamlar yanlarından akıp geçerken hiç temas yok heriflerle karşı karşıya kaldıklarında topu almak için bi ayak uzatmak hamle yapmak yok oyunculardada bir sorun var ciddiyim var bakmazsın abi salak salak ya elini kolunu sallayarak çalım atıyor adamlar
bas bas bağırdık bu takım marsmelov gibi marsmelov GS olduk diye gittiler hala daha sara mara çektiler

Birde profili bizden düsük olan takimlara karsi tutuk oynuyoruz. Illa bayern manchester gelecek ki oyuncular kendini gösterme adina kosmaya baslayip mental olarak rahat olacaklar.

barış 25-30m satış
torreira + 10m euro lobotka takası
ralf ragnick hocam ve alman aus ekolü
1724872769888.webp

Abi anlamadığım bir konu var özellikle dünkü maç genelinde hadi Okan buruk kötü sistemde kötü yahu maç içinde oyunculara bakıyorum adamlar yanlarından akıp geçerken hiç temas yok heriflerle karşı karşıya kaldıklarında topu almak için bi ayak uzatmak hamle yapmak yok oyunculardada bir sorun var ciddiyim var bakmazsın abi salak salak ya elini kolunu sallayarak çalım atıyor adamlar

Oyuncular fizik olarak hazır değil geçen seneki Molde maçları da bu maçların kopyasıydı izlerken kendimi parçalayacaktım az daha. O turu da şansa bala geçmiştik. Takımın tam hazır hale gelmesi 1 ayı bulacak ama o zamana kadar Okan hoca takımın başında kalabilir mi büyük soru işareti.

yeri gelir haddini bilerek oynatır yeri gelir cesur oynatır sıkıntı yok da benim fiziken ezilemeye tahammülüm yok arkadaş. bütün yerli hocalarda aynı problem

Icardi'yi oyundan almaya maçası yetmiyor, bu sebeple Batshuayi'yi oynatmak için Mertens'in yedeği olarak düşünüyor. Bunu düşünmesi bile futbol mantığının ne kadar tuhaf olduğunu gösteriyor.

Oyuncular fizik olarak hazır değil geçen seneki Molde maçları da bu maçların kopyasıydı izlerken kendimi parçalayacaktım az daha. O turu da şansa bala geçmiştik. Takımın tam hazır hale gelmesi 1 ayı bulacak ama o zamana kadar Okan hoca takımın başında kalabilir mi büyük soru işareti.
Ben Okan buruğu çok sevdim cidden dünkü maça kadar da savundum halende araftayım şahsen başarılı olsun istiyorum ama kayış koptu kayış koparsa motor yürümez bitti bu iş en fazla 3/4 haftaya yolcu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt