Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Trpisovsky gibi isimler romantik hayaller

Gecmis te bilic tudor bjelica veya prandelli de oldugu gibi

Böyle bir kaoslu baskili ortam da basarili olma sanslari sifir ve saydigim isimler icin öyle de oldu zaten

Mourinho bile ilk deplasmaninda patladi ikinci de kadrolu kalecileri gökhan kurtardi

Trpisovsky gibi isimler romantik hayaller

Gecmis te bilic tudor bjelica veya prandelli de oldugu gibi

Böyle bir kaoslu baskili ortam da basarili olma sanslari sifir ve saydigim isimler icin öyle de oldu zaten

Mourinho bile ilk deplasmaninda patladi ikinci de kadrolu kalecileri gökhan kurtardi
Okan kalsın mı yani rtaş

Okan kalsın mı yani rtaş

Normal sartlarda devam etmesi gerekir ama cok saglikli bir ortam olmadigi icin bu sürec te her türlü Galatasaray zararli cikacak

Bu sezon ki hedeflerden uzak kaldi(super kupa ve cl) bu yüzden basarisiz oldu ama gectigimiz iki sezonu basarisiz saymaz bu durum

Galatasaray’in kurtulusu hoca’nin gitmesi ile degil yönetimin gitmesi ile olur

Slavia’nin hocasini diyorsunuz da adam 2018 den bu yana istikrarli sekilde takiminin basinda

4 sene üst üstte sampiyon oldu ve son 2 sezon sparta prag’a kaptirdi sampiyonlugu

20/21 sezonunda cl ön elemesinde midtjyland’a farkli sekilde elendiler ama istifa diye bagiran cagiran olmamis ki görevine hala devam ediyor

Yine ayni sezon uefa ceyrek finaline kaldilar ve arsenal ile deplasmanda 1-1’in dönüsünde evlerinde 4 yemisler arsenal dan ama yola devam edilmis

21/22 sezonu yine cl ön elemesinde ferencvaros’a elenmisler,pesine uefa da legia’ya elenmisler ve konferans da devam etmisler

Slavia prag da calismak ile Galatasaray da calismak arasinda büyük bir fark var

Birinde baski olmadan yoluna devam edersin,bizde ise gencinden yaslisina herkes baski olusturur ve basarisizliga tahammul yoktur

Bu yüzden bence bosuna gelecegi planlama hayalini kurmayin cünkü 2 sene sampiyon olmus takim basarisiz sayilabiliyor
Sistem kurmak için uzun yıllara gerek yok zaten, hazıran da gelip 3 aylık çalışma ile sezona bomba gibi girip üst üste iyi futbolla şampiyon olan bi dünya takım var, Türkiyede sistem kurmak yılları alır gibi algı var.Sabırlık bi durum yok bence, hemen başarılı olan ve bunu devam ettiren hocalar var

Normal sartlarda devam etmesi gerekir ama cok saglikli bir ortam olmadigi icin bu sürec te her türlü Galatasaray zararli cikacak

Bu sezon ki hedeflerden uzak kaldi(super kupa ve cl) bu yüzden basarisiz oldu ama gectigimiz iki sezonu basarisiz saymaz bu durum

Galatasaray’in kurtulusu hoca’nin gitmesi ile degil yönetimin gitmesi ile olur
So so. Kısmen katılıyorum çünkü hoca da gitmeli.

Salih bence de mantıklı olabilirdi.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sistem kurmak için uzun yıllara gerek yok zaten, hazıran da gelip 3 aylık çalışma ile sezona bomba gibi girip üst üste iyi futbolla şampiyon olan bi dünya takım var, Türkiyede sistem kurmak yılları alır gibi algı var.Sabırlık bi durum yok bence, hemen başarılı olan ve bunu devam ettiren hocalar var

Ben senin söylediginin aksini iddia etmedim zaten

Okan hoca da geldiginden itibaren hemen basarili oldu

Bu sezon baslangicinda basarisiz oldugu icin yollanmasi isteniyor

Sadece diyorum ki yerine önerilen hocalarin da kötü ve basarisiz sonuclari var mesela trpisovsky

Sabir derken basari geldikten sonra basarisizlik olunca bizde genel olarak basarisiz sayiliyor hocalar kaotik ortam dan dolayi ve bu degismeyecek

Pep guardiola da gelse 2 sene sampiyon olsa 3.sezona ayni girisi yapsa okan hoca gibi oda basarisiz sayilir

Bu yüzden diyorum gelecek planlamalari hayal etmek bu düzen de sacma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt