Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana diyosan talihsiz konuşmuşsun

Ftyi en çok eleştiren adamım antiftci grubun başıyım

E.t yi de çok severim ama transfer konusunda çuvalladığını çok yazdım burada

Ft-efsanedir ama artık bitiktir,transferleri rezalettir,oynattığı oyun skandaldır

Tudor-adamdır,iyi hocadır,transferleri iyidir ama ikili ilişkileri rezalettir

Mancini-adamdır ama bitiktir,transferde başarısı düşüktür,genelde iyi oyun oynatamamıştır

E.t-adam oğlu adamdır,en az benim kadar gslidir,samimidir,reistir,vizyonludur,yüzlerce doğrusu vardır ama transferlerin geneli tutmamıştır

Torent-iyi taktisyendir ama winnerlık sıfırdı adamda

Şahısçılığı bırak lütfen benim gibi gs ekseninde düşün
Ben Okan'i savunmuyorum ki, özellikle son 6 ay çok havalandigini düşünüyorum ama gönderilmesi icin doğru bir zaman degil. Bence Okan'in toparlanma şansı yeni gelecek hocanın basarili olma şansından daha yüksek.

kar%C4%B1-da-istiyor-musun-amk-go%C3%B6t%C3%BC-v0-ve1cjgf7es391.jpg

Anlam veremiyorum 500 k maaşı için mi köhnü kiralık gönderiyoruz dursun kenarda +2 kontenjanında batıyor mu bize bu adamın varlığı ne gerek var 500 k ya 500 k , gönderiyorsan 3 e 5 e bakma sat o zaman yada dursun kenarda maaşı az zaten

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acaba bu sene de karakter analizi yapıyor muyuz transferlerde. Çok iyi olmuştu transferde karakter analizi yapmamız. Sergio, Ndombele, Dubois gibi adamları bulmuştuk onun sayesinde.

Bizimkikerin aklı yine yumurta kapıya dayanınca çalışmaya başladı. Şaka gibi
Futbol aklında ciddi sıkıntı var. Okan hocanın kadro planlaması konusunda iyi olmadığı belli bundan bağımsız bizim gerçek anlamda bir futbol aklına ihtiyacımız var. Cenk Ergün olmamalı hiç bir vasfı yok. Bizim en acilinde Avrupa'da az çok bu işleri yapmış bir Sportif Direktör geniş yetkilerle işin başında olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt