Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.788
- 18.887
- 1.188
Ibrahim sangare, cig et yigen osSangare kim rtş? Nazım Sangare mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ibrahim sangare, cig et yigen osSangare kim rtş? Nazım Sangare mi?
Ben Okan'i savunmuyorum ki, özellikle son 6 ay çok havalandigini düşünüyorum ama gönderilmesi icin doğru bir zaman degil. Bence Okan'in toparlanma şansı yeni gelecek hocanın basarili olma şansından daha yüksek.Bana diyosan talihsiz konuşmuşsun
Ftyi en çok eleştiren adamım antiftci grubun başıyım
E.t yi de çok severim ama transfer konusunda çuvalladığını çok yazdım burada
Ft-efsanedir ama artık bitiktir,transferleri rezalettir,oynattığı oyun skandaldır
Tudor-adamdır,iyi hocadır,transferleri iyidir ama ikili ilişkileri rezalettir
Mancini-adamdır ama bitiktir,transferde başarısı düşüktür,genelde iyi oyun oynatamamıştır
E.t-adam oğlu adamdır,en az benim kadar gslidir,samimidir,reistir,vizyonludur,yüzlerce doğrusu vardır ama transferlerin geneli tutmamıştır
Torent-iyi taktisyendir ama winnerlık sıfırdı adamda
Şahısçılığı bırak lütfen benim gibi gs ekseninde düşün
Yok artık yaw o kadar da değilİyi mi kötü mü bilmiyorum ama hareketleri robot gibi, duygusuz. Bunun nedenini de tahmin ediyorum ama buraya yazmayayım sıkıntı yaşarız
Fatih hoca torun sevsin. Önce dursun ve yönetimi sonra okan hoca güle güleKimi istiyorsun peki ? Fatih hocam mı ? Yani evet gelsin ama dursun fatih hocayı 1 2 sene de yer emin ol aslında dursun demeyeyim bu yönetim
Alkolik yemWakan Wuzu
Yok artık yaw o kadar da değil
Alkolik yem
abooo lyon ile oynama ihtimalimiz var değil miiUefada rakip olarak karşılaştığımızda bu bek hattının içinden geçince okan şu kavruk arkadaş kim acil alın raporu verir mi?
Maaşını veriyorsak neden gönderiyoruz gönder genç takımla idmana çıksınBöyle durumda lisansını iptal et gonder altyapıya. 1 sene top oynamasın bir daha teklif veren kulüp bulabiliyor mu
Arkadaşlar mesajlarım hep arkada kalıyor moderator onayı olmadan nasıl mesajların paylaşılıyor? Bir yesillendiriverin tenks
Futbol aklında ciddi sıkıntı var. Okan hocanın kadro planlaması konusunda iyi olmadığı belli bundan bağımsız bizim gerçek anlamda bir futbol aklına ihtiyacımız var. Cenk Ergün olmamalı hiç bir vasfı yok. Bizim en acilinde Avrupa'da az çok bu işleri yapmış bir Sportif Direktör geniş yetkilerle işin başında olmalı.Bizimkikerin aklı yine yumurta kapıya dayanınca çalışmaya başladı. Şaka gibi