- 18 Temmuz 2009
- 81.909
- 239.190
- 5.263
2 transfer geldi hemen çıktı yönetim ve Okan yalayıcıları.
50 m euro bonservis harcadık, ne için?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamamda mesele zaten o beki bulmak ferdi gibi beki nerden bulucan pas istasyonu filan takimi dinlendirmek bunlar ayri mevzuGeçen sene Ferdi’yi oynatan da feneri dinlendiren de tadic ti .Bu sene izlemedim .Ferdi tadic sayesinde rahat rahat ileri çıkıyordu nasılsa top kaybetmez diye.Geriden çıkışlarında hep pes istasyonu oluyor pas atmada bile driblingü için opsiyon olması rakibi zora koşuyordu.belki 10 a yakın asistini dzeko yedi.Bizim gibi top kayıplarıyla her maç 10 a yakın geçiş yiyen en az 3-4 gollükmğozşayon veren takıma topun kıymetini bilen oyuncular şart.Kanatta da sürekli deneyen hep kaybeden oyuncu gerideki beki yorar bek güvenip ileri çıksa top kaybıyla yerine koşmaya çalışır pozisyon kaybeder gücü kalmaz.O sebeple geçen seneki tarifi zahit tercih ederdim ki rol deki daha kolay kolay kaybetmezdi ama bizdeki sıradan ligin beklerini bile zor geçiyordu
Sanırım Bologna'ya satacağız.Nelsson'u hem sözleşme uzatmak için ikna etmeye çalışıp hem yedeğe mi atacağız şimdi?
Kesinlikle orta saha gelmediğinde ideal budurBence 6 Kaan olursa, Kaan-Sara-Lucas kurgusu ile zaafımızı düzeltiriz, ama Okan hoca illa çözmeyeceğim diye diretiyor.
Suan bonuslarla beraber 34, 10 daha vereceğiz İsmail için etti 44. Baska birileri de gelirse 50'yi bulur.2 transfer geldi hemen çıktı yönetim ve Okan yalayıcıları.
Hermoso imza parası alacak total 6 m euro.Suan bonuslarla beraber 34, 10 daha vereceğiz İsmail için etti 44. Baska birileri de gelirse 50'yi bulur.
Geçen sene son haftalarda bize gol atan Karagümrüklü kanat vardı ya. Aynısı.bu arias nasıl bir herif
bize mutlaka topla ilerleyip adam eksiltebilecek biri lazım
hücumda bu anlamda tek opsiyonumuz barış alper'in sağına çekip geçme denemeleri. kilitlenip kalıyoruz savunma oturunca.
çözüm olacaksa gelsin
Once birinizin floryayi basip 3 orta saha olunca takimin 11 kisi olacagini 12 kisi olmayacagini hocaya anlatmasi ve ikna etmesi gerekiyorKesinlikle orta saha gelmediğinde ideal budur