Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam 26 sindan 27 sine girecek yaşları abartmayalım ben alınırsa çok faydalı olacağını düşünüyorum 2 sene önce Copa Libertodoresi kazanmış gece sene Sudamericana kazanmış ve bu sene Sanchezle beraber Copa Amerikada final oynamış alakasız oyuncular ama Alex de fb ye 27 sinde geldi on yargılı olmamak lazım Güney Amerika pazarı bence en iyisi.

27 sine kadar brezilyadan cikmayan topcuya 15 veremeyiz vermemeliyiz

hele buruk özel olarak istiyosa bu topcuyu direkt 👎🏻

1724969398850.webp

Koskoca Gs şımarık bir tdnin oyuncağı olmuş. O gelsin bu gitsin.
Hani lan sadece 3 eksiğimiz vardı ağustos başında bitirmiştiniz hepsini. Bugünlerin geleceğini söyleyen taraftara köpek çektiniz. Noldu şimdi. Bi tarafınız sıkışınca nasıl da 2 gğnde transfer yapıyorsunuz değil mi ? Solbek transferini 6 ay önce yaptırmıştın şimdi postalıyorsun. İyi değildi niye aldırdın istemiyorum deseydin.
Bu böyle gitmez gitmemeli
Attığımız taş ürküttüğümüz kurbağaya değmiyor. Şuursuzca paralar harcayıp avrupada rezil olmaya devam ettikçe yakında elimizden bırak floryayı beyoğlundaki kulüp binasını bile alırlar

Adamın elinde ismail var, amrabat aldırdı, çünkü normal zeka da bir insan, bize bu sene allah yardım etsin

4 5 transfer bekliyorum ucuzundan bir sürü adam alalım gelecek vaadeden ve mücadeleci oyunculardan olusan transferler.

Ben daha mücadele gücü yüksek olup zarar ettiren adam görmedim. Ne olur kimi alıyorsak alalım ama en azından çok kossun tekmeye kafa atsın araya girsin yılmasın.

Böyle adamlar alın sonra 60m euroluk takımlar bizi şampiyonlar Ligi'nden elemesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt