Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi cok elestiri var ya biraz savurmak lazım bu keskin elestirileri

Topculara da tezahür ediyor bu sosyal medyadaki elestiriler

Gecen sene de şansa bala gittik cl’ye zaten az daha eleniyorduk

Her sezon kötü basliyoruz

Elestiri yapilacaksa yönetime yapilmali hocayi ve topculari bu kadar yipratmaya gerek yok

Biz de biliyoruz takimin kötüye gittigini ama komple sezonu cöpe atarsak ne yapacaz 1 yil boyunca

Hayatsiz insanlariz hayatimiz futbol

Mahvoluruz 1 yil ligden koparsak

Elestiri dozunu ayarlayalim derim

Ula bir gün dışarda takıldım neler olmuş neler. Nelsson gitti mi niye kadrolara yazmıyorsunuz

Kim gitti kim geldi beyler bir ozet geçin
Wilf Lyon'a kiralandı, Derrick bugün Bremen'e uçuyor.

Bize ise Jakobs ile Hermosa yazıldı bakalım bugün ne olacak

Abi cok elestiri var ya biraz savurmak lazım bu keskin elestirileri

Topculara da tezahür ediyor bu sosyal medyadaki elestiriler

Gecen sene de şansa bala gittik cl’ye zaten az daha eleniyorduk

Her sezon kötü basliyoruz

Elestiri yapilacaksa yönetime yapilmali hocayi ve topculari bu kadar yipratmaya gerek yok

Biz de biliyoruz takimin kötüye gittigini ama komple sezonu cöpe atarsak ne yapacaz 1 yil boyunca

Hayatsiz insanlariz hayatimiz futbol

Mahvoluruz 1 yil ligden koparsak

Elestiri dozunu ayarlayalim derim
bu kısıma katılmıyorum. hocayı yıprata yıprata adam etmezsek bu boş inadı bizi bitirecek.

Ayrica bjk’den 5 yememizin bas sorumlusu nelsson

Her seyin sorumlusu nelsson bence bu kötü hava onun yüzünden olustu

Gitti ilk saniyeler hata yaptı üstüne kirmizi yedi 3 tane daha gol yedik

Eğer Apo kalıp Nelsson satılacaksa o zaman orta sahaya o hakkımız için mutlaka biri daha alınsın.

Abi Fransa 2.ligden falan herhangi bir Keita-Diarra-Sissoko popilasyonundan bi tanesini bile alsan olur. Yeter ki farklı özellikleri olan biri olsun

İlla yıldız oyuncuya gerek yok bize özelliği olan oyuncu lazım adana demirdeki maestro bile bizim orta sahaya heyecan katar. Git fransa 2.ligden 20 yaşında 1 milyona al gel dripling atan bi afrikalı,avrupa liginde 2 maç sağlam oynasın zaten en kötü 3-4 satarsın

En çok ihtiyacımız olan adamı fener çekti müthiş bir sene geçiriyoruz Allah sonumuzu hayır etsin, amrabat'ın tutmama olasılığını bekleyeceğiz o da %000.1 evet böyle bir olasılığı bekleyeceğiz renkdaşlar çünkü adam has topçu.

---------Muslera------
Jelert---Davinson--Hermoso--Jakobs

-----Torreira---Kaan---Sara---
Barış-----------------Transfer---
----------İcardi--------

Olması gereken bu.
jelert tutmayacağını gelemden önce söyledim
Hermoso ağır stoper zor hızlı bam bam adam lazım davinson gibi jakobs da maç eksiği var neden bilmiyorum sakatlık mı yoksa başka bişey mi
Sara zaten net 8 değil
Şimdi bir tane olumlu bişey mi yok derseniz tek olumlu şey batşu bence

jelert tutmayacağını gelemden önce söyledim
Hermoso ağır stoper zor hızlı bam bam adam lazım davinson gibi jakobs da maç eksiği var neden bilmiyorum sakatlık mı yoksa başka bişey mi
Sara zaten net 8 değil
Şimdi bir tane olumlu bişey mi yok derseniz tek olumlu şey batşu bence

jelert bencede tutmayacak ama enerjisi ve hızı ile yinede işimizi görür belli ölçüde. Kaan-Torreira orta sahanın arkasında ve de Davinsonun yanında ben daha güçlü durur diye düşünüyorum.

Jacobs iki lig macinda da 90 dakika oynadi.

Monaco'nun sistemi:

1725004205687.webp

1725004227634.webp

Sağlam bir Hermoso-Davinson ikilisi saha içi problemlerimizin yarısını çözer. Abdülkerim 6 aydır leş durumda Nelson oynadığı zaman da oyun kurulumunda -1 yazıyor herkes orta saha ve kanatları asıl problemmiş gibi görüyor ama bizim problemimizin büyük kısmı savunmada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt