Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.197
- 24.227
- 3.093
Evet şampiyonluk maçından esintiler;
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Brawaİyi oldu gerçek gsliler baş başa kalırız
Yorumlarını beğeniyle izliyorumSol bek alıp transferi bitireceğiz gibi
Fakat canavar 8 almazsak üzülürüz
Evet şampiyonluk maçından esintiler;
78 de 3-2 olunca mac gitti demistim
Savunmada yeterince defosu olmadığı için hocanın ilgisini çekmemiş olması ihtimali yüksektir. Allah muhafaza kafa topu filan alırdı belki!..Boey yerine bir ara istenen Valentin Gendrey 10M Euro'ya Hoffenheim'a gitmis.
Sicagi, aksam maclarini bosver. Önce maclarimiz oynansa, bu ne yav macimiz yok inanilmaz sıkıcı geciyor hafta sonuşu sıcaklar trasnfer fianlize olsada öğlen maçları vs olsa yav
Bu ara oynamayalim futbol zatenSicagi, aksam maclarini bosver. Önce maclarimiz oynansa, bu ne yav macimiz yok inanilmaz sıkıcı geciyor hafta sonu
Sevgili Mustafa onu demek istemedim.Sarayi kim istedi bilemiyoruz ama sara gordugumuz kadarıyla serbest oynamayı seven oyuncu bu nedenle onun adını 10 koyabiliriz ancak .benim dememdeki kasıt ortasaha folluga dönmesin diye ki dönüyor Torreira ile uyumlu olacak dikine paslar atabilecek vede en onemlisi kesici özelliği olan bir oyuncu daha .Bence en elzem alınacak pozisyon oyuncusu budur.Olmazsa olmazdır.Sarayi istediği gibi kullanabilir ama bu doğrultuda Sara Mertens olmaz .Aynı anda olmamalı.Olmayacakta zaten.Buna dair hiçbir veri yok. Sara' yı hangi rolde oynattığı ortada; orijinal DM istedi de 18 milyona yönetim bunu aldı diye mi düşünüyorsun?
Hocanın garip fantezileri var. Dörtlü savunma için üçlü savunma beklerini alır, onlar üzerinden hücumda verimlilik de sağlayamaz; üçlü forvete uygun forvet özellikli kanat oyuncuları alır, işin içinden çıkamaz. Torreira' yı 8 rolünde oynatır, yanına transfer ettirmek istediği oyuncuların tamamı 8-8,5-10 tandanslı oyunculardır, içlerinden Sara alınmıştır. Eldeki oyuncularla gayet iyi pas futbolu oynayabilecekken, orta sahayı by-pass eden uzun topla çıkma garabeti vs vs. En başından beri çok güvenen biri olarak, benim bile güvenimi fena halde sarsmış durumda kendisi.
Verip vermediğine dair hiçbir bilgimiz yokki belkide Mertens yerine alınmasına onay verdi.Sorun sıkı bizim istegimizle beklentimizle bu yapılan transfer hicmi hiç uyusmadiO zaman 18 milyona niye onay verdi?
saçmalık - antep halbuki içerde rövanş için güzel maç oludu...yenildiğimizin üstüne çıkacağız direk saçmasapanSicagi, aksam maclarini bosver. Önce maclarimiz oynansa, bu ne yav macimiz yok inanilmaz sıkıcı geciyor hafta sonu
Bu ara oynamayalim futbol zaten
Sara' yı hocanın istediği ve Torreira ile birlikte merkez ikilide oynatmayı planladığı daha ne kadar açık olabilir yahu? Bunun aksini düşünmek için hiçbir sebep göremiyorum; bildiğin bir şey varsa söyle de aydınlanalım.Sevgili Mustafa onu demek istemedim.Sarayi kim istedi bilemiyoruz ama sara gordugumuz kadarıyla serbest oynamayı seven oyuncu bu nedenle onun adını 10 koyabiliriz ancak .benim dememdeki kasıt ortasaha folluga dönmesin diye ki dönüyor Torreira ile uyumlu olacak dikine paslar atabilecek vede en onemlisi kesici özelliği olan bir oyuncu daha .Bence en elzem alınacak pozisyon oyuncusu budur.Olmazsa olmazdır.Sarayi istediği gibi kullanabilir ama bu doğrultuda Sara Mertens olmaz .Aynı anda olmamalı.Olmayacakta zaten.
Roma'da istedigi sag beki Suudi Arabistan'dan alip getirmis.