- 3 Temmuz 2012
- 138.383
- 87.140
- 5.338
Hermosa geldi mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aleykum Selam.Köhn yerine Jakobs Nelsson yerine Hermoso'yu Zaha'nın yerine de ya Arias ya da Sassuolo'nun kanadını almşız diyolar da daha resmi 1 transfer yok kanks yavbirini mi aldık
selamun aleyküm
Bunlar kim böyleAleykum Selam.Köhn yerine Jakobs Nelsson yerine Hermoso'yu Zaha'nın yerine de ya Arias ya da Sassuolo'nun kanadını almşız diyolar da daha resmi 1 transfer yok kanks yav![]()
Okan neye güveniyorHala Dubois’i maça götürüyor, sana teknik direktörlük lisansını veren de hata.
Hoca adam olsa Metehan bile almisti formayi Apo'dan.Çok şükür yine free agentlerin en iyilerinden birini aldık ama muhtemelen sezon boyu apodan formayı alamayacaktır
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence zaten kalmali o tipta oyun kurcu bir kanat yok icerde disarda anadolu deplasmanlarinda ikinci yari oyuna alirsan buyuk kilit acacaktirziya kalıyor
![]()
Hermoso da Davinson Sanchez gibi maliyetli 1 stoper.Jakobs'ta sakatlık geçmişi iyi değil diyolar.Ve kanat beki olduğunu söylüyolar..Bunlar kim böyle
Amanın
O mac tamamen konsantre meselesidir Fizikle zerre alakasi yoktur sampiyon oldum diyip takima 3 gun izin verirsen icip 2 idmanla maca cikarsan o gun rakip eli ayagi duzgun kim olursa olsun bizi madara ederdi

Çok şükür yine free agentlerin en iyilerinden birini aldık ama muhtemelen sezon boyu apodan formayı alamayacaktır
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlla fenere yenilcek öyle gidecek dicem ama bunlarda yüz kösele olmusTamamen fizikle alakaliydi, istersen maçı bir daha izle.
Hoca olarak Bomboş herif diyorum sana anlamıyon beniDuboisi fesh etcez güya herif maça götürüyor![]()
Zaha yı oynatamayanın hoca oldugunu hep beraber görecez az kaldıumarım free agent muhabbeti 3 gol biri onana veya şaşal sayesinde 3 gol öbürü attı diye şampiyon yaptılar diye yalanan astronomik maaşlı oyuncularımıza benzemez
Arkadasim fizik dedigin sey kosmak mucadele etmek degil mi maci kazanmak istemek degil miTamamen fizikle alakaliydi, istersen maçı bir daha izle.
Anlamıyor degilim ihtiyar anlamıyor olsam avatarda çarpılı fotografını mı kullanırım yavHoca olarak Bomboş herif diyorum sana anlamıyon beni

Arkadasim fizik dedigin sey kosmak mucadele etmek degil mi maci kazanmak istemek degil mi
O gun kosmadim istemedik mac baslamadan kazandigimizi dusunduk
Sonucta fiziktir ama fizigi belirleyen seylerde
vardir istek mucadele hirs kosmak
Adamlar bizden cok istedi cok kostu cok mucadele etti