Mahir Nadi
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2010
- 28.465
- 9.145
- 1.813
Lauriente frikik de atıyor galiba olumlu bir özellik.
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sara da duran top kullanıyordu noldu, eskiler korner bile attırmadılar adama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lauriente frikik de atıyor galiba olumlu bir özellik.
AuuuuMesele ruslar oldugunda @Murat Durmaz ı hafife alıyorsun![]()
Top ligden gelmesi, top takımların radarına girmesi ve istemesi sebepli kesinlikle kendisine Kolombiyalı elemandan daha sıcağım. 26 yaşına kadar gittiği en iyi yer Brezilya ligi olması büyük soru işareti, hatta tutmama ihtimali tutma ihtimalinden daha fazla bakıldığı zaman. Bu adamın ne vereceği belli. Alt yapısının Rennes olmasına da ben güvenirim şahsen. Italya'da bu kadar oynamış adamın oyuna bağlılık, oyun bilgisi gibi fundamental şeyleri illa ki ortalamanın üstüdür. Tarz itibariyle de bizim ligin defanslarına çok zor anlar yaşatabilir gibi duruyor videolardan. Yani CV doğru isim gibi duruyor, referanslar çok iyi.sassuolo'dur tahminim. ki, son 2 gundur bu konuya deginiyordum.
degilse,tarafima surpriz olur. kendisi oldugunu varsayip, *transfer konusu ozelinde *kendisine dair hatirladiklarim ;
temmuz boyunca *fb , lazio ve marsilya bayagi ilgiliydi (italyan kaynak)
*oyuncuya senelik 2 m $ maas teklif edilmisti .
lazio nun teklif senelik 1,5 ,,,, marsilya nin teklif miktarina vakif degilim.
bu denklem de sassu nun istedigi bonservis $ 15 ~ 20 idi ,
fb masadan kalkmayi tercih etmis. alt teklif 15 'i bile fazla bulmuslar.
yerli pazari takip etmedigimden tarihe tam emin degilim.*yanilmiyorsam temmuz ortalarinda maximin'e gitmisler akabinde .
akabindeki agustos ici lazio tekrar 10 $ arti bonuslarla kapi calmasina ragmen red yaniti almasiyla, guncel de teklifi yukseltirler mi bu da muamma. lotito teklif sonrasi rest'e rest demis olabilir.
~ marsilya, juve ve roma son *agustos ici kendisine ilgili olanlardi en son bildigim .
bizim ilgili olmamiz dolayli da ustte de dedigim gibi -son 2 gundur oyuncuya dair bir iki mesaj ekledim nacizane .
burada soru su ; biz maas ne veriyoruz kendisine.
kulubune de bonservis ne verecegiz . diger eklenen link haberindeki denildigi gibi bir rakam olursa israrla 15^20 nin *altina inmis sassuolo tarafi .
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Emre Bari , @V. Haydar Geven
saygi ve selamlar.
Hocayı gözden çıkarmışsın olarak okudum.bu arada bu jacobs üçlü savunma oynasak sol stoper gibi oynar mj
@Emre Bari laurient nasil üstad
Sassuolo laurenteyi niye ısrarla satmak istiyo
Kiralamıyorlar onu yaChukwuemeka ho
Ha demis mi? Oh cok sukur Ertan en sonunda demis. Rahatladım ya.Ertan Süzgün: "Hermoso artık Galatasaray'ın futbolcusu diyebilirim."