Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arias yerine lauriente gelsin hatta depay bile gelsin derim o herif gelmesin yav

Zaha icin sistem bile degistirilir aslinda ama malesef 4-3-3 sevmiyor hoca...alirken düsünemediler zaha su an "sisteme" uymuyor. Sistemide kimse anlamadi ama olsun

Bence başka herhangi bir sistem bilmiyor renktaş
Herkes 4-2-3-1 diyor ama kendi sistemi de 4-0-2-3-1 aslında
Kaptırınca 5 kişi ilerde kalıyor, 1 kişi de rakibin arkasından koşuyor oluyor

Benim tahminim formasyonda 4'lü gibi gözükse bile 3'lü ye dönecez gibi geliyor.

Muslera
Sanchez - Nelsson - Hermoso
Jelert - Torreira - Sara - Jacobs
Barış - Icardi - Lauriente​

Top ligden gelmesi, top takımların radarına girmesi ve istemesi sebepli kesinlikle kendisine Kolombiyalı elemandan daha sıcağım*. 26 yaşına kadar gittiği en iyi yer Brezilya ligi olması büyük soru işareti*, hatta tutmama ihtimali tutma ihtimalinden daha fazla bakıldığı zaman*. Bu adamın ne vereceği belli*. Alt yapısının Rennes olmasına da ben güvenirim şahsen. Italya'da bu kadar oynamış adamın oyuna bağlılık, oyun bilgisi gibi fundamental şeyleri illa ki ortalamanın üstüdür. Tarz itibariyle de bizim ligin defanslarına çok zor anlar yaşatabilir gibi duruyor videolardan. Yani CV doğru isim gibi duruyor, referanslar çok iyi.
kesinlikle sevgili onur. her kelimesi asagi yukari dusunduklerim gibi.
hatta az once bir mesaj yazdim brezilya konusu ve digeri ile versus karsilastirmaya dair.

velhasil dediklerin belli bir mantiga oturuyor suphesiz.

kendisi , invert winger kafasinda nacizane gozlemim de, tipolojik ozellikleri de bol derinlikli bir oyuncu . kanimca *firsat transferi kalibresin de bir ozne . <- denklem ; serie b'ye takiminin dusmesi dolayli one cikanlarin takimdan olasi ayrilisi konusu... <-dusmeleri konusu- yuzde olarak dusuk ihtimaldi kendilerinin son yillardaki kulup ici/sistem,oyun dna ve scout dahil saglam atilimlari dolayli .

malesef , de derbi sonrasi surec istedikleri gibi gitmedi....

saygi ve selamlar .

yönetim ve okan'ın devam edeceğini kabul edersek gündemdeki transferlerle takım adam olur mu üstat ?
Okan’ın bu kafasıyla hiç bir şey düzelmez, ligde şanslıysan gidersin Icardi falan atmaya devam ederse.

Yönetim devre arası maaşları ödeyemeyip birini satacak zaten artık kim olur bilmiyorum.

Ben transferden bağımsız bu sene başarı beklemediğimi çoktan söyledim.

Ertan Süzgün: "Köhn transferinde eğer Werder Bremen küme düşmezse opsiyonu zorunlu."

Biz bu haberleri niye jkli ertandan alıyoruz yaw.
Türkiye'nin açık ara en iyi muhabiri beşiktaşlı olmasına rağmen adam gibi adam bizimkilere 10 basar hatta bizim çakma Galatasaraylı muhabirlerden daha çok Galatasaray'ı seviyor.

Cenker taramalı tüfek gibi operasyonları bitirmiş

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anlamıyorlar işte anlayabilseler. Laurente falan peşinde koşmazlardı. Bunlar her gelen yeni transferi über zanneden isimler.
Daha dinamik adamdır belki işte defans falan yapar öyle olunca da yorulur ilerdeki performansı azalır. 433 kanadı gibi o adam da.

Farketmez ya alınsın umarım, ben Zaha’nın özellikle muazzam bitiriciliğinin dahi ligde çok iş yapacağını düşünüyordum.

Yerine iki çalım atacak bal yapmayan arılar gelip skor üretilemeyecekse o bile her şeyi yanlış hale getirecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt