Yenal Kaplan
Tecrübeli Üye
- 28 Ağustos 2010
- 6.094
- 2.812
- 2.088
Yalniz bu jakobs baya baya iyi duruyor videoda hucumdan cok savunma goruntuler var
Oha 1,84 adam mi aldirdi Okan?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalniz bu jakobs baya baya iyi duruyor videoda hucumdan cok savunma goruntuler var
Kanat forvet istiyor arkadas bide ya. Lau kanat forvet bildiginkanat istiyorsa unut 3 lü defansı
@Umut Işık#konsantrasyon
#hedef25
#aslangibi
#savaşgalatasaray
Yapma smodum, herif rezildiKerem iki YB maçında ayakta kalan nadir isimlerdendi. Öyle oynayacak ise kalmasına sevinirim.
O zaten önerildi, istemedik.bu senin dediğin PL den kanat Angelo olabilir mi?
okanın kanat ve bek seçimleri fecaat.Kanat forvet istiyor arkadas bide ya. Lau kanat forvet bildigin
Ffp limitine takiliyorduk Eyüp başkanı 4 milyon tlye almıştıBu Erencanı kim gonderdi bizden yaw ne zaman gitti bu cocuk.
Su an Mbappe gelse kotu futbolcu gozukur zaten. Hoca degisimi ya da hocanin sisteminin degisimi tek kurtulusumuz.Hermoso iyi oyuncu ama mevcut düzende rakiple bire bir kaldığı pozisyon bulamazsınız kolay kolay.
Bunu Davinson gibiler yapar ama o da sıklıkla yerini boşaltıyor, Copa Americayı bu yüzden kaybettiler hatta.
İyi top kullanıyor diye alıp defolarını görmemiz olası Hermoso’nun da.
Ben de oyle diyordum ama 1,84 luk Jakobs i almis. Belki kafa calismaya baslamistir artik.Rabyo 1,88 hoca siddetle istemez