Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.964
- 5.188
nereye gitti?Gyokeres yarmasi kac paraya gitti yaw? Cakma Haaland gibi duruyo ama hayvan gibi gol katkisi var herifin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nereye gitti?Gyokeres yarmasi kac paraya gitti yaw? Cakma Haaland gibi duruyo ama hayvan gibi gol katkisi var herifin
Ben yeni farkettim herifi. Gecen sene de mi Sporting'teydi?nereye gitti?
evetBen yeni farkettim herifi. Gecen sene de mi Sporting'teydi?
Linki paylaş da 30 milyona kitleyelim. Versinler parayı itoğlu itler.Bu Kerem Aktürkoğlu haberindeki yorumları okumak için Spartak Moskova'nın 1 sitesine üye oldum.Gazprom bunlara sponsor olmuş rahatlıkla alabilirlermiş.İstediği maaş verilebilir diyolar.Ben de oraya Kerem'i öven mesajlar atmaktayım![]()
Transfer yapmak ne kadar zor siz biliyor musunuz.Buda kacti. Fiyata bak kafayi yememek elde degil
Çok fazla Türk kullanıcı işi sıkıntıya sokabilir reisLinki paylaş da 30 milyona kitleyelim. Versinler parayı itoğlu itler.
Para açar bu transferi diyelim.
Salı gününe yetişmez mi?galatasarayın salı günü 40 milyonluk maçı var hala transfer konuşuluyor
yazık
Sporting'e geçen sezon başından geldi 25 milyona.Ben yeni farkettim herifi. Gecen sene de mi Sporting'teydi?
40 milyon kaç tayland bahtı edergalatasarayın salı günü 40 milyonluk maçı var hala transfer konuşuluyor
yazık
galatasarayın salı günü 40 milyonluk maçı var hala transfer konuşuluyor
yazık
tamamSeneye osayi samuel geliyor
son zamanlarda galatasaraylı olmaya mı karar verdingalatasarayın salı günü 40 milyonluk maçı var hala transfer konuşuluyor
yazık