Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sancho tam Uruk hocanın yok yere kulübeye hapsedeceği topçu

Ayrıca Keremperestler de ağbi Kero varken gidip bitik sönük yıldız Sancho aldınız o yüzden çocuğun mental dağıldı fln diye ağlama fırsatı bulacaktır

Yönetim bu fırsatı kaçırmaz Sancho için tüm şartları zorlar
OB: Sancho ya gerekli talimatları söyledim ama o aktaramadıgı icin yenildik

Abi orta saha alınabilir ya sarayı Mertens yerine de kullanır Mertensden vazgeçtiği oraya batsı koymasından belli bence orta saha net istiyor Şuan sarayı ileride kullanacaktır
Playmaker kanat/10 numara aldirabilir iste Otavio veya Lemar ismi gecti mesela burada ama anlattigim sekilde daha defansif birini istemiyor. Sara'yi da o dedigin sekilde oynatmaz zaten 8 numara olarak aldirdigini kendi soyledi. Sara'yi ileride kullanmayacaktir.

Yapamaz ki, çünkü bats alındı, icardiyi oyundan çıkarmaya yemiyor, ee ne oldu ? Bats mertensin yedeği oldu. Şimdi bir 10 alsa bats ve mertens kulübeye gidecek, biri hiç süre almayacak hatta

Çare yine ön üçlüsü dar 3-4-3 ve maçına göre 3-4-1-2 oynamak...

Hem zaten defans hattımız ve beklerimiz müsait, ileride de Icardi'nin arkasında ve yanında 2 hücumcu oynuyor. Kanatları kanat beklere bırakıp eksiliyoruz, ki zaten takımda kanat rotasyonu daraldı ve elde kalan kanatların ekseriyeti içeride forvet arkası gibi oynayabilecek isimler... Ha bence 10 yerine orta saha alıp Sara'yı önde kullanmak lazım. Hatta Ziyech'ten bile çıkılsa çok tatlı olur.

Playmaker kanat/10 numara aldirabilir iste Otavio veya Lemar ismi gecti mesela burada ama anlattigim sekilde daha defansif birini istemiyor. Sara'yi da o dedigin sekilde oynatmaz zaten 8 numara olarak aldirdigini kendi soyledi. Sara'yi ileride kullanmayacaktir.
Bilmiyorum ya sarada ileride nasıl olur bilmiyorum ama şuanki görüntüsü al ver topçusu ya i bi ekstra özellik göremedim hiç

Galatasaray, Nelsson'un maaşında iyileştirme yaparak yakın zamanda sözleşme uzatmayı planlıyor. Oyuncu ile bugün yapılan görüşmede takımda kalması istendi. (Kaya Temel)

Pep gibi 3 2 4 1 oynamamız lazım

………….günay…………..
Davinson….. nelson……hermoso

Kaan……….torreira
Barış…….mertens…….sara………kerem(transfer)
……İcardi……

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Unutmayın Galatasaray’ın sahibi de nefesi de biziz

Pesimist olmak istemiyorum ama galiba kimseyi almıyoruz, yine medyayı mı oyaladı bunlar?

Manu, barça, juve almıyorken rabiot bizim neyimize?

Öyle bir maliyetin altına girmemek gerekiyor

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Depay , martial şuan kimseyle anlaşmadı adı dahi geçmiyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O değilde bugün yarın fesih olacak denilen adam takımla adanaya gitmiş ya lan :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt