- 19 Mart 2014
- 29.496
- 30.936
- 2.718
Hala Rabiot falan yazıyor buradaki renktaşlarım inanamıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
OB: Sancho ya gerekli talimatları söyledim ama o aktaramadıgı icin yenildikSancho tam Uruk hocanın yok yere kulübeye hapsedeceği topçu
Ayrıca Keremperestler de ağbi Kero varken gidip bitik sönük yıldız Sancho aldınız o yüzden çocuğun mental dağıldı fln diye ağlama fırsatı bulacaktır
Yönetim bu fırsatı kaçırmaz Sancho için tüm şartları zorlar
Playmaker kanat/10 numara aldirabilir iste Otavio veya Lemar ismi gecti mesela burada ama anlattigim sekilde daha defansif birini istemiyor. Sara'yi da o dedigin sekilde oynatmaz zaten 8 numara olarak aldirdigini kendi soyledi. Sara'yi ileride kullanmayacaktir.Abi orta saha alınabilir ya sarayı Mertens yerine de kullanır Mertensden vazgeçtiği oraya batsı koymasından belli bence orta saha net istiyor Şuan sarayı ileride kullanacaktır
Yapamaz ki, çünkü bats alındı, icardiyi oyundan çıkarmaya yemiyor, ee ne oldu ? Bats mertensin yedeği oldu. Şimdi bir 10 alsa bats ve mertens kulübeye gidecek, biri hiç süre almayacak hatta
Yabancı basından bir kişi bile Hermoso'yu yazmadı gördüğüm kadarıyla sanki kendimiz çalıyor kendimiz oynuyoruz.
adamın ismi rabiot ne diyelimHala Rabiot falan yazıyor buradaki renktaşlarım inanamıyorum.
Bence bi halt yapamaz admirimSterling’in ölüsü double double yapar yav
Bilmiyorum ya sarada ileride nasıl olur bilmiyorum ama şuanki görüntüsü al ver topçusu ya i bi ekstra özellik göremedim hiçPlaymaker kanat/10 numara aldirabilir iste Otavio veya Lemar ismi gecti mesela burada ama anlattigim sekilde daha defansif birini istemiyor. Sara'yi da o dedigin sekilde oynatmaz zaten 8 numara olarak aldirdigini kendi soyledi. Sara'yi ileride kullanmayacaktir.
Bence yapar, zaten İng dışına çıkmak istemiyor.Bence bi halt yapamaz admirim