Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.746
- 94.855
- 4.978
dur lan bi an zaten açığa yazdım sandım.Az once soyledigini buraya yaz dursun cherkiyi alsin bir de gelsin ….
Devamini getir

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dur lan bi an zaten açığa yazdım sandım.Az once soyledigini buraya yaz dursun cherkiyi alsin bir de gelsin ….
Devamini getir
Maça kadar 4 ayrılık daha bekliyorum
Aynen öyle.Rafa’yi alacaktik abi, parasi neyse verecektik, buyuk bir hata oldu bizim icin, Mertensin sene sonu performansi goz boyadi. Muslera ile yeni sozlesme yapmayacaktik.
Madrid gibi olacaksin, zamani geldiginde ayrilmayi bileceksin.
Sent from my iPhone using Tapatalk
10 + Sergio-Cica-YusufSergio ve Yusuf u saymazsak 10 yabancımız mı var?
Oyuncu olarak mı saymazsak?Sergio ve Yusuf u saymazsak 10 yabancımız mı var?
Gerçek oldu lan"Okan Buruk sol bek mevkisinin gerekli olmadığını yönetime iletti, Galatasaray bundan sonra maçlarına 10 kişi çıkacak."
Dediklerinin hepsinin tersi hususunda forum görüş birliği içerisindeydiRafa’yi alacaktik abi, parasi neyse verecektik, buyuk bir hata oldu bizim icin, Mertensin sene sonu performansi goz boyadi. Muslera ile yeni sozlesme yapmayacaktik.
Madrid gibi olacaksin, zamani geldiginde ayrilmayi bileceksin.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trezeguet hamsiden ayrılıyor diye haber var Sabah gazetesinde. Araplar'a gitme ihtimali vardır belki.
Yusuf DemirTrezeguet ne derdiniz?
onun agirmis killari yeterNe fatih hocasi arkadaslar adam 80 yasina gelmis salin artik