Cenk Özdemir
Parçalı Üye
- 28 Ağustos 2018
- 4.696
- 2.730
- 303
Bence bu seneki rezilliklere oyuncuları gönderip yerine adam alamamayı da ekleyerek zirve yapabilir yönetim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niyeki hoca değişse önyargısız biri gelse şans verebilir/Yusuf Demir'in oynamaya niyeti yok. Şans verilmeyeceğini de biliyor. Geçen sezonu da bomboş geçirdi Basel'de. Oynamak isteyen bu takımdan kaçmak ister kalmak değil. Tıpkı Emin Bayram gibi.
Ya sen bunu şimdi niye hatırlattın kiKıllı Gonzales geldi mi
Bize gelince kendi yatar. Okanball futbolunun en büyük ozelligi buduryatırıp kaldıran bir stili var
Hoca değişikliği ihtimalini bence beklemeyelim yapmazlar zaten de şu aşamada çok doğru olacağını da düşünmüyorum. Maalesef hoca çok hatalı kararlarla inanılmaz kötü bir başlangıç yaptı. Yönetimle birlikte devamlı dediklerinin tersini yapıyorlar.Niyeki hoca değişse önyargısız biri gelse şans verebilir/
Yusuf Demir bana Boey hikayesine benzer bir çıkış yakalayabilir gibi geliyor tüm şartlar uyuyor.
Kötü bir şey demedim ki bugün hoca konusunda niye herkes bana yükleniyor.bizde hadi hoca takıntılı diyelim oynatmıyor.
kiralık gittiği takımda ne kdr süre verilmiş
burada adaletsizlik var, gittiği yerde de mi var
Fener deplasmanına kadar 1 mağlubiyet üstüne fenere de kaybedilirse kovulur.Hoca değişikliği ihtimalini bence beklemeyelim yapmazlar zaten de şu aşamada çok doğru olacağını da düşünmüyorum. Maalesef hoca çok hatalı kararlarla inanılmaz kötü bir başlangıç yaptı. Yönetimle birlikte devamlı dediklerinin tersini yapıyorlar.
Önümüzdeki süreç kendi kariyeri açısından da belirleyici olacaktır. Sergen'e mi dönüşecek yoksa Fatih Terim gibi efsane olma yolunda mı ilerleyecek.
Elindeki kadrodaki önemli oyuncuları gereksiz şekilde kaybetti, bakalım güvendikleri doğru sonuç verecek mi? En başta da Kerem A.
yüklenmiyorum lan, sadece hoca burada adaletsiz davranıyor diyelim. bu adam geçen sezon kiralık gitti. ne yapmış oradaKötü bir şey demedim ki bugün hoca konusunda niye herkes bana yükleniyor.![]()