Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence bu seneki rezilliklere oyuncuları gönderip yerine adam alamamayı da ekleyerek zirve yapabilir yönetim.

Yusuf Demir'in oynamaya niyeti yok. Şans verilmeyeceğini de biliyor. Geçen sezonu da bomboş geçirdi Basel'de. Oynamak isteyen bu takımdan kaçmak ister kalmak değil. Tıpkı Emin Bayram gibi.
Niyeki hoca değişse önyargısız biri gelse şans verebilir/

Yusuf Demir bana Boey hikayesine benzer bir çıkış yakalayabilir gibi geliyor tüm şartlar uyuyor.

Niyeki hoca değişse önyargısız biri gelse şans verebilir/
Hoca değişikliği ihtimalini bence beklemeyelim yapmazlar zaten de şu aşamada çok doğru olacağını da düşünmüyorum. Maalesef hoca çok hatalı kararlarla inanılmaz kötü bir başlangıç yaptı. Yönetimle birlikte devamlı dediklerinin tersini yapıyorlar.

Önümüzdeki süreç kendi kariyeri açısından da belirleyici olacaktır. Sergen'e mi dönüşecek yoksa Fatih Terim gibi efsane olma yolunda mı ilerleyecek.

Elindeki kadrodaki önemli oyuncuları gereksiz şekilde kaybetti, bakalım güvendikleri doğru sonuç verecek mi? En başta da Kerem A.

Çağo: "Galatasaray Oliveira ile yollarını ayırmak için tüm yolları deniyor. Oyuncuya Yunanistan'dan ilgi mevcut. Sözleşmesi 2 gün içinde feshedilebilirse ilgilenen Yunan takımı oyuncuyu Avrupa listesine eklemek istiyor. Yunanistan'da transfer sezonu 11 Eylül'e kadar açık."

Yusuf Demir bana Boey hikayesine benzer bir çıkış yakalayabilir gibi geliyor tüm şartlar uyuyor.

bizde hadi hoca takıntılı diyelim oynatmıyor.

kiralık gittiği takımda ne kdr süre verilmiş

burada adaletsizlik var, gittiği yerde de mi var

Hoca değişikliği ihtimalini bence beklemeyelim yapmazlar zaten de şu aşamada çok doğru olacağını da düşünmüyorum. Maalesef hoca çok hatalı kararlarla inanılmaz kötü bir başlangıç yaptı. Yönetimle birlikte devamlı dediklerinin tersini yapıyorlar.

Önümüzdeki süreç kendi kariyeri açısından da belirleyici olacaktır. Sergen'e mi dönüşecek yoksa Fatih Terim gibi efsane olma yolunda mı ilerleyecek.

Elindeki kadrodaki önemli oyuncuları gereksiz şekilde kaybetti, bakalım güvendikleri doğru sonuç verecek mi? En başta da Kerem A.
Fener deplasmanına kadar 1 mağlubiyet üstüne fenere de kaybedilirse kovulur.

Az maç kaybetti ama kaybettiği maçlar yüzünden 1 kupa üstüne 50 milyon euro para kaybettik.

yalnız baya baya t. geçtiğimiz işler geçekleşiyor.
Beklere orta saha orta sahaya 10 numara kanatlara 10 numara, 10 numaraya forvet.
2 hamle kaldı stopere forvetleri, forvete de kalecileri koyduk mu bu iş düğün çorbasına döner

abdürrahim albayrak-yabancı hoca kombini ile sezonu tamamlayalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt