Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanın yerine amca yeğen modeline geçiş yapmamız gerekiyor acilen

@Temmuz Kayalar ile birlikte ekibimizi size emanet edicez

images.webp

Orta sahayı 2 role bölüyoruz birini Torreira diğerini Sara yapacak. 3. bir 8 yok bizim oyunumuzda demek istiyor tabii ki. Ben oyun anlayışına saygı duyuyorum ama kadro mühendisliğinde hata yapıldığını düşünüyorum.
Sara’nın çift orta sahada 8 olmadığını kimse söylememiş sanırım. O role eğitmeye çalışacak, Mertens geçen sene de ritmini geç tutmuştu ama böyle devam edip, o pres hattını önde kuramazsak 2 pasla kalemize gelinmeye, orta sahamız delinmeye devam edecek.

Ben bu floryanın kreşe dönmesinden rahatsızım herkes ufak çocuklarını alıp antrenmana geliyor.

Ayak tenisi muhabbetinden daha tehlikeli bir hala geldi bu durum. İş yerine çocuk mu götürülür???!!

Sara’nın çift orta sahada 8 olmadığını kimse söylememiş sanırım. O role eğitmeye çalışacak, Mertens geçen sene de ritmini geç tutmuştu ama böyle devam edip, o pres hattını önde kuramazsak 2 pasla kalemize gelinmeye, orta sahamız delinmeye devam edecek.
Sara çift orta sahada 8 de olur 6 da olur. Nasıl bir oyun kurgulayacağına göre değişir o. Mevcut beklerle olacağını ben de düşünmüyorum. Ama vardır elbet kafalarında bir fikir göreceğiz.

şuan sadece süreci boşu boşuna uzatılıyor

iyice rezil olmadan göndermeyecekler belli ki!

Bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir yiğidi, bir yiğit GALATASARAY'ı kurtarır!

Erden Timur ne büyük adammışsın sen. Hocasından yöneticisine şunların bugünkü halini görünce asıl takımı toparlayan, işleri yürüten adamın sen olduğunu daha net görüyorum.

Seni neden istemedikleri belliymiş bunların. Birileri egosundan birileri paradan vazgeçemiyor.

Olan Galatasaray'a oluyor. Yazık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt