- 26 Kasım 2012
- 185.572
- 258.164
- 5.998
Hoca tıraş olduğu için gerginmiş
Tıraş hoca olduğu için gerginmiş de diyebiliriz İMHO
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca tıraş olduğu için gerginmiş
Hocanın yerine amca yeğen modeline geçiş yapmamız gerekiyor acilenDostum sakin o
Sara’nın çift orta sahada 8 olmadığını kimse söylememiş sanırım. O role eğitmeye çalışacak, Mertens geçen sene de ritmini geç tutmuştu ama böyle devam edip, o pres hattını önde kuramazsak 2 pasla kalemize gelinmeye, orta sahamız delinmeye devam edecek.Orta sahayı 2 role bölüyoruz birini Torreira diğerini Sara yapacak. 3. bir 8 yok bizim oyunumuzda demek istiyor tabii ki. Ben oyun anlayışına saygı duyuyorum ama kadro mühendisliğinde hata yapıldığını düşünüyorum.
Hocanin açıklamalardan sonra ben
Sistem mistem yok, kamikaze takiliyo hoca haberi yokSistem derken? 2 senedir dogru durust bir sistem görmedik, anlat lutfen hocam. Neymis sistemimiz? Önde baski top kap hucum yap, önde baski rakip baskidan kurtulsun kalende pozisyon ver. Bu mu sistem?
Sara çift orta sahada 8 de olur 6 da olur. Nasıl bir oyun kurgulayacağına göre değişir o. Mevcut beklerle olacağını ben de düşünmüyorum. Ama vardır elbet kafalarında bir fikir göreceğiz.Sara’nın çift orta sahada 8 olmadığını kimse söylememiş sanırım. O role eğitmeye çalışacak, Mertens geçen sene de ritmini geç tutmuştu ama böyle devam edip, o pres hattını önde kuramazsak 2 pasla kalemize gelinmeye, orta sahamız delinmeye devam edecek.
İbrahim Hatipoğlu:''Gündemimizde transfer yok.Ne gelenler için ne gidenler için.''
Transferi kapattik dedi Ibrahim.
hoca giderse icardi de salartahminim fbden yiyeceğimiz farkdan sonra kovulur
Yarin elenirsek benHocanin açıklamalardan sonra ben