Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
McTominay
Bissaka
Dybala
İlkay

vs... hayalleri kurarken adını yazarken google dan teyit ettirdiğim Jelert(tarihimizin en pahalı sağbeki) ve ismini ilk defa duyduğum varlığından haberdar olmadığım tarihimizin en pahalı transferi Sara ile transferi kapatacak gibi duruyoruz. Ve daha da kötüsü deve yüküyle para verip ne yararlanabildiğimiz nede gönderebildiğimiz isimler var elimizde. Yönetemiyorsanız çekilin kardeşim, hoca da bu yönetimi savunuyorsa oda çekilecek, profesyonel dünyada bunlara yer yok, yıllardır eziklerin en büyük hatasına düşmemek lazım, kendini güncelleyemiyorsanız gidersiniz, geçmişe takılı kalıp hareket edecek olsak, Fatih TERİM ölene kadar hocamız olurdu.

Muslera
Jelert--Nelsson--Sanchez--Tagliafico
Sara---Torreira
Baris Alper--Mertens (Kerem A.)---Laurente
Icardi

Yakinda boyle birseyi gorebiliriz gibi.
Bu ne yav hepsini geçtim.sanchez solda olmaz. Nelson solda oynasin sanki pas atabiliyor vuruyor gidiyor zaten toplara. Bari ayağı iyi olan adam yerinde oynasın.

Sara bu kereme pas atip boşa çıkar topu kaparlar sara essek gibi geri koşar.sonra sara iyi değil denir burada

Bu ne yav hepsini geçtim.sanchez solda olmaz. Nelson solda oynasin sanki pas atabiliyor vuruyor gidiyor zaten toplara. Bari ayağı iyi olan adam yerinde oynasın.

Sara bu kereme pas atip boşa çıkar topu kaparlar sara essek gibi geri koşar.sonra sara iyi değil denir burada
Sanchez ve Nelsson'u ezbere yazdim yoksa kim sagda kim solda oynuyor o burada asil konu degil.

Sara'nin kaderi bu, hoca boyle oynayacam dedi o konuda yapacak birsey yok.

João Cancelo > Al Hilal

25 milyon euro

gssözlükte bir yazar, mayıs sonundan ağustos sonuna yaşananları kronolojik olarak, madde madde yazmış.

bakın sadece 3 ay içinde gs kulübünde olanlar bunlar:

şampiyon olduktan hemen sonra,

- erden timur yalnızlaştırıldım diyerek görevi bıraktı.
-transferler kampa yetişecek, bankalar birliğinden çıkılacak, kemerburgaz’a geçeceğiz gibi tüm vaatler boşa çıktı.
- yönetim kurulunda başkan vekilliği kavgası olduğu ortaya çıktı ve ağustos ayına kadar adam akıllı görevlendirme yapılmadı.
- rafa silva, oğuz aydın, emirhan topçu gibi oyuncular alınmadı hatta bazısı akla gelmedi. özellikle isimden bağımsız kanat çok deyip oğuz transferi zorlanmadı.
- yeni federasyon ali koç ile gerekli atamaları yaptı. yabancı var hakemini kaldırdı.
- zaha ile hoca sorun yaşadı.
- hazırlık maçlarında felaket oyunlar felaket sonuçlar getirdi.
- yönetim ile taraftar arasında bağ kalmadı. bende dahil nefret ilişkisi doğdu.
- 18 milyona en pahalı transferimiz yapıldı ama adam 8 mi 10 mu diye tartışılmaya başlandı.
- yine hocanın ne eldeki kadroya göre oynattığı ne de oynatmak istediği kadroya göre transfer yapmadığı fikri oluştu.
- muhabirlere yıldız isimler verildi ve daha sonra limit yok denilerek şok yaşatıldı.
- yönetim kendi medyasını oluşturup aklınca taraftara algı yaptı. akıl verdirdi. kendinden olan muhabirlerin kanalına oyuncular ropörtaja gönderildi.
- florya süreci çok saçma yere geldi. en son 300 milyon rakamına düştü. genel kurul üyeleri yetki kurulunda süreci anlamadı bile. çünkü dursun özbek araziyi ne olursa olsun satmak için elinden geleni yapıyor ve süreci anlatamıyor.
- yine başkan her ağzını açtığında taraftar sinirden dişlerini sıkıyor. çoğu insan kendisini sevmiyor, güvenmiyor.
- kaptanlardan kerem’e dümdüz bir mobbing yapıldı. gitmesi için kaptanlığı alındı.
- transferde çıkan her isim birbirinden farklı profil olduğu için taraftar güven kaybı yaşadı.
- kulüp yönetimi ve ultraslan’ın beraber karaborsa yaptığı iddiaları ortaya atıldı.
- zaha’nın transfer süreci doğru yönetilemedi.
- beşiktaş maçında hezimet yaşandı.
- ilk iki lig maçında galibiyet alınsa da taraftar oyundan memnun kalmadı.
- liginde neredeyse son sırada olan young boys maçında yine felaketin eşiğinden dönüldü.
- sosyal medya da etkileşim köpekleri her gün her oyuncuya hakaretler ediyor ve aksiyon alınmıyor.
- yine 6 numara sol bek sol stoper hatta duruma göre sol kanat beklerken yönetim ve hoca böyle bir çalışma olmadığını söylüyor. dediğim gibi emirhan yedeğe alınabilirdi. çalışma bile olmadı.
- emin bayram kaçar gibi gitti. ilk çıkan rakamlara tepki gelince rakam yukarı çıktı.
- kimsenin güvenmediği cenk ergün yine transferde yetkili oldu ve bu süreci başarısız yürüttü şu ana kadar.
- oliviera gibi adamlarla vedalaşılamadı. yusuf demir, eyüp aydın gibi gençlerin durumu belirsiz kaldı.
- hoca acayip gergin ve bu suratına kadar yansıyor. basın toplantıları artık kendisinden alışık olmadığımız bahanelerle geçiyor.

aklıma gelenler bunlar belki daha fazla vardır. bunların hepsi mayıs ayından bugüne yaşandı. bu süreç kimse de heves tat bırakmadı.

buradan döner mi bilmiyorum ama bu sene böyle giderse başarı çok zor. büyük ihtimalle bir yerde kırılma yaşayıp seneyi kapatacağız. umarım transfer sezonu bitimine kadar gerekli transferler yapılır, oyunumuz düzelir ve galibiyetler alınır. onun dışında bu seneyi okan hoca zor tamamlar. dursun yine genel kurulda ahbap-çavuş ilişkisiyle bir ihtimal ibra olur.

allah yardımcımız olsun.

şimdi burada, bu kadar sorunun baş müsebbibi kim sizce?

yönetim değil mi yahu?

okan hocanın içinde bulunduğu hezeyanın bile baş sorumlusu yönetim.

hocayı savunmuyorum. sadece sorunun ana kaynağını görün.

200 milyon euroluk kadroyla 20 milyon euroluk kadrolara karşı oynuyorsun bir zahmet git ŞLye

Her sene böyle diye diye Avrupa’da bir halt yapamıyoruz, dünyada bizim gibi ligde bu kadar başarılı ama Avrupa’da bir o kadar başarısız başka takım yok.
Lig imizin kalitesi malesef yetersiz. Istikrar yok.

Elenirsek tranferdi oydu buydu unutalım

Barış kerem sanchez hatta icardiyi bile satar bu yönetim

Hoca X oyuncuya gitsin diyen y ye gitsin diyen yerine de isim yazmayan o şanlı çok bilgili ve güzel güzel yorum yazan taraftara ayıp etmiş. Aklı başında yazana kizmaliydi

Okan hoca ,Maksamadımız türk olmayan takımları yenmek sözünü 200 milyonluk kadro yapip 20 kat guclu takimla anadolu takımlarını yenmek ve galibiyet serileri yapmak olarak görüyor herhal. Bu serilere bu kadar bel bağladına göre
Böyle düşünmediğine eminim hatta Bayern’e karşı vs kapanmaması onlara kafa tutma isteğinin göstergesi ama kendisini iyi ifade edemiyor.

Taraftarın beklentisi yeri geldiğinde maçına göre taktik esneklik göstermek, o ise 2000 Galatasaray’ı gibi her koşulda oynayan bir takım istiyor.

Bizim istediğimiz daha kolay onunki daha zor, bu da onun challenge’ı, başarılı olursa kral olamazsa ise rezil olur, o yüzden çok da bir şey söylemek istemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt