- 4 Ağustos 2009
- 90.218
- 71.182
- 5.188
Kesin mi rtsSeneye osayi samuel geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesin mi rtsSeneye osayi samuel geliyor
Ne bilim anlamadım. Para konusunda ablasamamislar. Sakat demişler herife. Rize maçına alinmamisBunun 2025 Haziran a kadar sozlesmesi devam ediyor nasil alacak misiz ki
SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onu ben de gordum de mantikli gelmiyor daha bir senesi varken ,bilemedimNe bilim anlamadım. Para konusunda ablasamamislar. Sakat demişler herife. Rize maçına alinmamis
batsuayi gibi evetKesin mi rts
Yerli kim varDefans sol bek orta saha. Abdülkerim araplara gitmeli. Şampiyonlar Ligi'nde bu takımın solunu severler
Kaan var Metehan var. Apo bu haliyle oynamasın mumkunse. Kosamiyor herifYerli kim var
Yerine alinacak diye dedim hocam.Kaan var Metehan var. Apo bu haliyle oynamasın mumkunse. Kosamiyor herif
Hermoso boşta şu an. Başka biride olur ama orda kesin birşeyler yapmak lazım. Kevgir gibi oldu sol tarafYerine alinacak diye dedim.
YerliHermoso boşta şu an. Başka biride olur ama orda kesin birşeyler yapmak lazım. Kevgir gibi oldu sol taraf
Hocam yerli yerine alinacak kim varDefans sol bek orta saha. Abdülkerim araplara gitmeli. Şampiyonlar Ligi'nde bu takımın solunu severler
KeremA+Zaha = Osayi+İrfan
Ne dersiniz
Rusların forumda rus hanimefendilerde yazıyor olabilir kerem yerine ondan gitmiştir o@Murat Durmaz Ruslarin forumlarinda takilmayi birakabilirsin knks yaw.