Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melo da böyle başlamıştı sonra dursun 3 kuruşa okutunca hain dursun meloyu nasıl satarsın muhabbeti 10 sene döndü. Hala da dönüyor.
Yazın gelemiyor melo, yağı var melo, beli dönemiyor melo, yaşlandı melo diye diye oyuncuyu yedik.
Melo dönemiyordu gercekten Torreira öyle değil adamda ful enerji var ama bu sistemde bosa calisiyor

topçuları zorlamazsan performans alamazsın bizde tatil sayısı çok fazla. Doğal dinlenme süreleri dışında tatil vermeyeceksin. Bu ne rahat arkadaş.

Doğru iletişimle gittiğimizi düşünmüyorum açıkçası. Eyüp’ün tüm maaşını karşılayacağını söylemiştim.

Özellikle bu adamı kampa alıp maça çıkarmak skandaldı, haziran 1de söyleyecektik yolları ayıracağımızı.

Dubois için de aynısı yaşanacak şimdi.

Dursun 2017de de saçma işler yapıyordu bu konuda, sinirlenip Olcan’ın sözleşmesini feshetmiş üstüne 4-5 m euro tazminat ödemiştik.

Onun dışında da sayısız skandalı oldu zaten. Geçenki İlkay mevzusu da, dünyadan haberi olmayan bir adam işte ve umurlarında falan da değil.

Ali Koçla barışmak istemesi vs çok göz ardı edildi, rezillik üstüne rezillik yaşıyoruz.

Lisansı çıkarılmamalı bu arkadaşın

Levent Tüzemen: "Eyüpspor, Oliveira'ya Galatasaray'da kazandığı paranın aynısını veriyor, buna rağmen gitmiyor 'ben gitmeyeceğim' diyor."

Anrrenmanlara bile alınmamalı u17 de takılsın hıyar hayır madem parayı verecez her turlu bunun bedelinide çeksin bari. Hala antrenmana çıkıyor herkesle yav
Lisansı çıkarılmamalı bu arkadaşın

Levent Tüzemen: "Eyüpspor, Oliveira'ya Galatasaray'da kazandığı paranın aynısını veriyor, buna rağmen gitmiyor 'ben gitmeyeceğim' diyor."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt