- 22 Ocak 2010
- 52.460
- 33.763
- 3.073
HainLisansı çıkarılmamalı bu arkadaşın
Levent Tüzemen: "Eyüpspor, Oliveira'ya Galatasaray'da kazandığı paranın aynısını veriyor, buna rağmen gitmiyor 'ben gitmeyeceğim' diyor."
Hiç sevmiom bu herifi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HainLisansı çıkarılmamalı bu arkadaşın
Levent Tüzemen: "Eyüpspor, Oliveira'ya Galatasaray'da kazandığı paranın aynısını veriyor, buna rağmen gitmiyor 'ben gitmeyeceğim' diyor."
Takimin sorunu bek oyuncularının hucumcu olması degil, sorun bek oyuncularının kotu olması.
Hucumcu bekin ofansif özellikleri defansif zaaflarını telafi etmeli.
Gecen sene ne Angelino'nun nede Kohn'un ofansif özellikleri defansif zaaflarını telafi etti.
Hucumcu bek sadece hucuma cikmayi seven bek degildir. Hucumcu bek dribling yapabilmeli, kolay pas hatası yapmamalı, topu ayağında tutabilmeli, orta yapmayı bilmeli.
Bize iyi bek oyuncuları lazım, ister defansif ister ofansif bek olsunlar. Kotu oyuncularla iyi futbol oynanmaz.
Dursun 2017de de saçma işler yapıyordu bu konuda, sinirlenip Olcan’ın sözleşmesini feshetmiş üstüne 4-5 m euro tazminat ödemiştik.
Onun dışında da sayısız skandalı oldu zaten. Geçenki İlkay mevzusu da, dünyadan haberi olmayan bir adam işte ve umurlarında falan da değil.
Ali Koçla barışmak istemesi vs çok göz ardı edildi, rezillik üstüne rezillik yaşıyoruz.
Futboldan şu şekil anlamayacaksin. Adam dubois'i orta sahada kullanalım diyor.
Futboldan şu şekil anlamayacaksin. Adam dubois'i orta sahada kullanalım diyor.

Her şeyi geçtim İrfan'ın sözleşmesi yazın bitiyor, almak istersek zaten Fenerbahçe muhattabımız olamaz.Ekli dosyayı görüntüle 258336
Biraz da gülelim