Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizce Salih Özcan kiralık filan gelse rotasyonda iş yapmaz mı? Sadece Kaan ile olmayacak o bölge.

Bu yaz en çok kim sattıysa o takım istiyordur. Stutgart 2 - 3 oyuncu sattı gibi

Bu ortasaha olayını yönetim niye inada bindirdi hiç anlamis değilim açıkçası neyin kavgası tribi bu.Bagira bağıra ortasaha istiyor takım gormuyormusunuz.Hep yama yapmaktan yorulduk resmen.Allah korusun Young Boys turunda sorun çıkmaz inşallah.Mertens veya saraydan birisi kenarda oturacak DOS arkadaş Torreira yanında yer alacak.Hepsi bu.

Bu ortasaha olayını yönetim niye inada bindirdi hiç anlamis değilim açıkçası neyin kavgası tribi bu.Bagira bağıra ortasaha istiyor takım gormuyormusunuz.Hep yama yapmaktan yorulduk resmen.Allah korusun Young Boys turunda sorun çıkmaz inşallah.Mertens veya saraydan birisi kenarda oturacak DOS arkadaş Torreira yanında yer alacak.Hepsi bu.
Yönetimden ziyade Okan Buruk işi gibi

Köhn yerine adam alacaksak en az 2 seviye üzeri oyuncu olması gerekiyor jokops öyle değil dün monaco maçı vardı köhnden öyle ahım şahım bir artısını ben göremedim umarım yalan haberdir . De cuyper alsınlar buna 10 m vereceklerine 14 versinler

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen bu torreiraya niye taktın :d

Keyfimizden değil herhalde analizlerimi oku rtş mantıklı şeyler söyledim
Sağ bek değil de oynaması gereken stil şu olmalı
Defans hattında böyle driplingci süpürücü bir herif olmalı. Nelsson yada abdülün değil torreiranın baskı yaptığı senaryoda kimse ortadan gelemez.

4-3-4 oynarsın çok rahat bir şekilde.

---Sanchez--Torreira--Sanchez Clone/Nelsson--
jelert-----Sara+ Defansif özellikleri yüksek hızlı bir adam-- köhn

Barış----------------icardi----------------zaha/kerem

Stoperde ikili oynamaktan vazgeçip torreirayı daha da arkaya çekmesi lazım defansın içine. Böylece oyun kurabilecek 2 tane stoperimiz olur.

Alan kapatırken jelert-sanchez-torreira üçgeni kurulur.
Diğer tarafta da aynı şekilde torreira bu şekilde daha verimli kullanılır.
Topla çıkamıyo

Kross gibi pasla çıksa ok ama pas atmaya da korkuyo

Topla az oynayıp koşacağı bi yer lazım sağbeki uygun gördüm

Bu yönetim Kerem i anca satın alma opsiyonlu kiralar

Opsiyon da 40 maç falan oynarsa devreye girer

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Torreira haberleri, Dursun'un yine ölümü gösterip sıtmaya razı edeceğinin habercisi gibi. 30 milyon Euro harcayıp temel eksikleri bile gideremediğimiz bir ortamda orta sahaya transfer yapmak yerine Torreira'nın takımda kalışına razı getirecek bizi.

Keyfimizden değil herhalde analizlerimi oku rtş mantıklı şeyler söyledim

Topla çıkamıyo

Kross gibi pasla çıksa ok ama pas atmaya da korkuyo

Topla az oynayıp koşacağı bi yer lazım sağbeki uygun gördüm
Adam belkide galatasaray tarihinin en iyi defansif ortasahası adamı sağ bek mi yapalım ihtiyac var diye melo fernando torreira hepsi de farklı özelliklerde harika oyuncular ama torreira çok istikrarlı şekilde üst düzeyde performans verdi takımın en değerli parçası şu anda bence. Dünyada defansif ortasaha olarak kısa alanda bu kadar çabuk oyuncu yoktur dünyanın en çabuk defansif ortasahası adam , üzerine bence ayakları da iyi bence , uzun top atamıyor orda çok haklısın top sürebiliyor ama delici olarak değil ama şunu unutmayalım bu ikisinden birisini net olarak yapsa Rice yerine yada partey yerine arsenal de oynardı ki yapamadığı hali de dünyada ki her takımda rahatlıkla 11 başlar sırıtmaz

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim mevcut oyuncu grubunun bazı takımların yaptığı gibi önde baskı oyununu efektif bir şekilde yapabileceğini düşünmüyorum ben, çünkü eldeki oyuncu grubu buna müsait değil.
Zaha, Ziyech, Sara, Mertens, Demirbay gibi oyuncularla bu oyunu oynamaya çalışmayı inanılmaz aykırı buluyorum. Millet bu oyunu genç, dinamik, oyununun iki yönünü de belirli bir standartın üzerinde oynabilen oyuncularla ancak yapabiliyor. 3. yıla girerken buna yine kel alaka isimleri alarak devam ediyoruz.
cok onemli bir noktaya parmak basmissin sevgili onur.

acikcasi, -*kendi sistemine uygun- oyuncu tipolojisi profilleri -
ozellikle salt yapan bir hocanin yeri bende ayri . bielsa . oyun disinda ,oyuncu secimi mantalitesi ozelinde -pep de kendisinden esinlenme.

hoca ve oynattigi sisteme gore; oyuncu tipolojisi secimli kadrolu oyun anlayisi . versus
oyuncu ve tipoloji tarzlari dolayli ; sistemi buna adapte eden oyun anlayisi.

dunya futbolunda bu iki denklem de ayrim elbette var.

genele donersek,

hoca nin pragmatiklikden git gide uzaklasmasi da ayri bir anlam veremedigim durum .
Madem bunu oynamaya devam edeceksin Sara'yı niye alıyorsun, Genoa'daki *elemanı alsaydın mesela.
sevgili @Hayri Cund 'un *bahsettigi oyuncu bu yanilmiyorsam ?
sayet o ise, oynadigi mevki dolayli bende pozitifdim kendisine.

diger yandan, mertens yedekde planlamali bir sezon gidisatimiz dusunulup sara *kendisinin yerine oynatilacagi dusunulerek alindiysa, alinmasini no10 ve 8,5 ozelinde bir mantiga oturtabilirim. diger turlu 6 ve yani icin kanimca daha farkli tipoloji olmali idi secim . ben sahsen oynadigimiz 4231 ve lucas'in fazla serbest takilmasi dolayli merkezin cok gedik musaitli gecislere imkan tanidigindan - bu bolgeye (stoper onu) sofyan 'in bold uyacagini dusunuyordum gecen sezon dan beri .

dominguez ve sofyan iki istedigim salt profillerdi bu bolge ozelinde
(lucas'in yani ve veya yayilima gore bir tik arkasi kopru bolgesi stoper onu).

diger dediklerine de katiliyorum. oyun farkliliklarinin olmamasi, b plani vs.
torrent ornegin de dogru. yeri geldiginde eldeki malzeme ve veya macin kritikligi dolayli rakibe gore oyun da seceneklerde dusunulmeli.barca ornegi guzel olmus.

saygi ve selamlar .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt