- 12 Haziran 2015
- 36.084
- 31.765
- 2.693
Salih Özcan sözleşmesi ne zaman bitiyor bilmiyorum ama kiralarız sanki en fazla. Bonservis belli ki turu geçer isek sol bek için harcanacak. Kerem ayrılır ise de o para ile kanat alacağız tekraren.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 tane kaleci yerine 2 kaleci yazdırırızSalih Ozcan bildigin dumduz bir oyuncu. Ayrica alsak bile CL'ye yazamayiz cunku TR'de yetismedigi icin o konuda bir problem olacak liste bildiriminde.
MusleraYabanci olarak yazamiyoz mu
UEFA'ya maksimum 25 futbolcudan oluşan liste vermek zorunda. 25 kişilik bu listede en az 2 kalecinin olması da zorunlu. Öte yandan bu listedeki oyunculardan en az dördünün, 15-21 yaşları arasında en az üç yıl bu kulüpte forma giymiş olması gerekiyor. Bir başka kriter ise dört oyuncunun da 15-21 yaşları arasında yine en az üç sene, o takımın mücadele ettiği ligde herhangi bir kulüpte oynamış olması gerekiyor. Ayrıca bu sekiz oyunculuk kriterini yerine getiremeyen kulüpler, sekiz oyuncuyu tamamlayamadığı her bir futbolcu için, 25 kişilik listesini bir kişi eksiltmesi gerekiyor.
torreira ve salihi ortasahada yanyana düşünemiyorum. tamamen kabızspor oluruzSalih bok gibi bir oyuncu tek esprisi arada rakibi engeller gibi görünmesi.
Kendisinin oynadığı mevkide topu en çok alacak oyuncu o bölgede oynayan oyuncu olacaktır.
Peki salih kazandığı topları ne yapıyor?
Bunun cevabı için son oynadığı milli maçları izleyin. Kanatlarda kimse savunmuyorken topu alıp koşabilecek barış ve kereme pas vermeyip yanı dakine yada bek oyuncuya veren bir profil.
Bunu berkan da yapar zaten hatta derin oyun da kurar salihe falan gerek yok bunun icin.
kaan için stoper olarak söylendi, kaan performansını ortasahada verdi. salihin ortasahadan başka yerde oynadığı yok, ortasaha performansı da ortada. ismail yüksekten kötü oyuncu kendisiSalih için bu söylenen bu yorumlar Kaan içinde söylendi. O dönem Kaan'ın gelmesi gerektiğini söylemiştim. Şimdi de Salih gelmeli diyorum.
Iyide Gunay'in yazilmama durumu varmis malum kontenjan sartindan dolayi. Hangi iki kaleciyi yazacaksin ve Muslera sakatliginda veya cezali oldugunda kaleye kim gececek Gunay da olmayinca?3 tane kaleci yerine 2 kaleci yazdırırız
fmde öyle yapıyom
Melo'yu geri getirmek şart oldu.Iyide Gunay'in yazilmama durumu varmis malum kontenjan sartindan dolayi. Hangi iki kaleciyi yazacaksin ve Muslera sakatliginda veya cezali oldugunda kaleye kim gececek Gunay da olmayinca?
taa transfer sezonunun en başından beri yedek türk kaleci alınması gerektiğini vurgulamış idim. hatta ankaragüçlü bahadır free agent idi. bence gayet denenebilir bir adamdı.Iyide Gunay'in yazilmama durumu varmis malum kontenjan sartindan dolayi. Hangi iki kaleciyi yazacaksin ve Muslera sakatliginda veya cezali oldugunda kaleye kim gececek Gunay da olmayinca?
Suanki kadro yapimizda 25 kisi bile yazdiramiyoruz, cunku sartlar yerine gelmiyor. Yani dar kadroyla gitme durumumuz var.
Her sene hoca değişsin kadro değişsin taraftar tatmin olsun diyeBu takımı eleyemiyorsa devam falan etmesin
Iyide Gunay'in yazilmama durumu varmis malum kontenjan sartindan dolayi. Hangi iki kaleciyi yazacaksin ve Muslera sakatliginda veya cezali oldugunda kaleye kim gececek Gunay da olmayinca?
Suanki kadro yapimizda 25 kisi bile yazdiramiyoruz, cunku sartlar yerine gelmiyor. Yani dar kadroyla gitme durumumuz var.