Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.959
- 9.957
- 2.398
Niye rengo 15 kişi mi oynayacazHoca belli ki bir kanat, bir sol bek, bir de fırsat çıkarsa 10 numara istiyor. Stoper istiyor da olabilir orasını kestiremiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye rengo 15 kişi mi oynayacazHoca belli ki bir kanat, bir sol bek, bir de fırsat çıkarsa 10 numara istiyor. Stoper istiyor da olabilir orasını kestiremiyorum
Kendisi çıkıp oynayacak anlaşılanNeyse en azindan buraya daha orta saha yazmaya gerek kalmadi hocanin aciklamalarina bakarsak transfere gerek yokmus o bolge icin.
Posta gidip hahada verelim hakanım :dPaylas knk bulamadim
Bu izlmek istemiyorum diye bagıran herif
hoaydaaaaaaİbrahim Hatipoğlu:''Gündemimizde transfer yok.Ne gelenler için ne gidenler için.''
demekki çok ban yiyen olacak malesefİbrahim Hatipoğlu:''Gündemimizde transfer yok.Ne gelenler için ne gidenler için.''
Halbuki köhn ilk geldiginde cok iyi görüntü vermisti, bindirmeler filan. Ne oldu bu anlam veremiyorum.Bari iyi bir solbek alip transferi kapatalim. Yoksa 6 ay sonra hangi sol beki alabiliriz diye tekrar ayni donguye girmeyelim.