Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol bek haric transfer istemiyor hoca bu baz bariz belli oldu. Zaten o yuzden sol bek ariyoruz diye haberler var.

Zaha icinde alternatif bakiliyor, giderse yerine birini alirlar kalirsa zaten transferi unutun.

O degilde 6 ayda bir sol bek arayan baska kulup var mi ya?
Yine iyi 6 ay öncesine kadar 6-7 farklı sol beki deniyorduk şimdi en azından Köhn oynuyor onun yerine sol bek bakıyoruz

Galatasaray'ın en güzel yanı taraftarın hak edene hak ettiği değeri vermesi. Hak etmiyorsan takıma değer katamıyorsan ismin Fatih Terim olsa kredin 2 sene. Örneklerini sene içinde göreceğiz..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Hoca en azindan süper kupa macindaki gibi rahat degil. Süper gergin, ciddiyetin farkinda. Bence bu maca daha olumlu yansir. Ins. diyelim.

Oyuncu satmak kiralamak beceri isteyen şeyler, Bari Davinsonu 12ye falan satalım dediler onada taraftar müsaade etmeyince , böyle kaldılar, yapacak birşey yok , ocağa kadar gemiyi limana yanaştıracaz artık

Bu sene şampiyonluk zor

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu daha gonderemedigimiz bir tir dolusu adam var. Cicaldau, Morutan, Dubuois, Oliveira ve hatta Yusuf Demir.

Oyuncu satmak kiralamak beceri isteyen şeyler, Bari Davinsonu 12ye falan satalım dediler onada taraftar müsaade etmeyince , böyle kaldılar, yapacak birşey yok , ocağa kadar gemiyi limana yanaştıracaz artık

İsotçu ibo diyor ki elersek transfere bakarız yok oldu da elendik devamke

Plan belli oldu simdi.

CL'ye kalirsak bir bek transferi olacak, zaten haberlerden o anlasiliyor.

Zaha'nin durumuna gore bir kanat.

CL'ye kalamazsak? Transfer yok.

Bu kadar.
Bunu iki hafta önce yazmistim. Orta saha transferi bekleyenler bu maliyetli transferden sonra bosuna bekleyisdeydi. Sol bek alip yolumuza devam ederiz.

8 isteyen 10 dan 2 çıkarsın diyorlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu sene şampiyonluk zor

Bizim kadro ne kadar hazır görünürse görünsün 2 yıl üst üste gelen başarıdan sonra sil baştan kadro kurulması gerekiyormuş seneler bana bunu öğretti

Nasıl olsa kadromuzu koruduk diye güvendiğimz kadrolar 2 yıl üst üste gelen başarıdan sonra bize çok yaramıyor...

Orta saha ya da sol bek den biri tur atlayınca alınır. Şu an gündem eleme maci

Zahayi Ingilizler yetistiremezse belki Araplar almaz mi? Hele CL yapamazsak, belki artik oraya sicak bakar ve bizimkiler'de o maas yükünden kurtulmak icin dünden razi olur ordan gelen teklife.

Şampiyonlar ligine kalmak herşeyden daha önemli, hoca ve yönetim bunun farkında, olması gereken bu. Yarın gece mutlu biterse, tahminim 2-4 arası transfer olur 3 eylüle kadar. Taraftara düşen, o onu dedi bu bunu dedi demek yerine sadece maçı düşünmek. Sonra elestiririz veya eksikleri transferi konuşuruz

Daha adam akıllı oyuncu satamadı beceriksizler.

Bu kulüp hep böyle, 2 sene başarı olur 3.sene yönetimin poposu başı oynar. Hiç bir zaman hak ettiğimiz yerlerde olamadık çok üzücü.

Gündemimiz: “reklam”, “ben Galatasaray yöneticisiyim-show”, “takımla deplasmanlara uçmak”, “uçakta grup selfie çekmek”

Bizim kadro ne kadar hazır görünürse görünsün 2 yıl üst üste gelen başarıdan sonra sil baştan kadro kurulması gerekiyormuş seneler bana bunu öğretti

Nasıl olsa kadromuzu koruduk diye güvendiğimz kadrolar 2 yıl üst üste gelen başarıdan sonra bize çok yaramıyor...
çoğu kez böyle oldu. bu kulübe hep baştan aşağı yeni kadro kurulması lazım. yönetimi oyuncusu bu kulüpte 2 sene başarı görsün emekliye ayrılıp zirvede bırakıyor.

istikrarsızlığımızın sebebi bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt