Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taglifico 29 Mac 1 Asistlik performansıyla göz doldurmuş geçen sezon

Hem bize ofansif değil geride biraz sağlam duran bek lazım öncelikle. Hem de duran top kullanmayan ve dörtlüde oynayan beklerin en uçan kaçanı bile 1-2 istisna hariç sezonda 10 asist anca yapıyor veya yapmıyor. En ofansif beklerden Alphonso Davies bile bir sürü maçta 4-5+ gol atan Bayern'de 42 maçta topu topu 6 asist yapabilmiş mesela. Bir de takımın oyun tarzıyla falan da alakalı elbette. O yüzden bek performansı değerlendirirken asist istatistiği çok öncü kriterlerden olmamalı diye düşünüyorum.

Tagliafico ile ilgili benim endişem onun da pek öyle tempolu atletik biri olmaması hatırladığım kadarıyla. Sertliği iyiydi, tecrübesi var, birebirde çok kolay geçilen bir tip değildi, yani savunması kötü değildi bu güzel ama işte Okan Hoca ona da daha oyun kurulurken iyice ileri çık derse o da dönemez korkarım. O zaman da sorunlarımızı çözmemiş olur. Onu alırsak ona çok gitme deyip gizli bir üçlü defans gibi kullanmamız lazım.

Bu yönetim okanı yolladığında düşük profilli bir portekizli hoca ile anlaşmak zorunda kalır

bunlar yüksek profilli yabancı td getiremez

gittikleri yabancı td, ibramın yüzüne baktığı an hayır der zaten öylesine giderler :)

dursunun anaplanı ft olur
ftde okandan sonra gelmez ft çakaldır
düşük profilli tdden sonra gelir ligin sonuna doğru

okanın kovulacağı bugün net olarak belli oldu
adamın yeniliğe kapısı kapalı
şirazesi kaymış durumda

kendi düşen ağlamaz

ben şimdiden o düşük profilli ft kurbanı hoca kim olacak onu düşünüyorum?!
Imparatordan önce imparatudor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt