Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.903
- 20.549
- 2.663
Büyük liglerde trans sezonu son gün ? Pls
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin Fransa'da ne işin var lan@Kemalettin TANRIVERDİ geçen gün izleyemedim mi diyordu
Hoca X oyuncuya gitsin diyen y ye gitsin diyen yerine de isim yazmayan o şanlı çok bilgili ve güzel güzel yorum yazan taraftara ayıp etmiş. Aklı başında yazana kizmaliydi
cts gecesi deadline.Büyük liglerde trans sezonu son gün ? Pls
30 agustos. 3 ağustosta UEFA'ya bildirim oluyorBüyük liglerde trans sezonu son gün ? Pls
fransa da tv yok mu? Cimer e yazsenin ta
cts gecesi deadline.
Tşk kral dostlarım30 agustos. 3 ağustosta UEFA'ya bildirim oluyor
Direkt internet o zaman rtaş secenek kalmadı@Kemalettin TANRIVERDİ geçen gün izleyemedim mi diyordu
@Kemalettin TANRIVERDİ geçen gün izleyemedim mi diyordu
Imparatordan önce imparatudor
Ben kaçak izlerim hep , TRT mrt farketmezDirekt internet o zaman rtaş secenek kalmadı![]()
Büyük liglerde trans sezonu son gün ? Pls
Sen kendin diyorsun bu beceriksizler iyi yabanci td getiremez diye. Ona binaen tudor dedimbıyık sakal diyorsun yani
ben sistem görmek istiyorum sistem
ne oynadığını bilen
stabil bir sistem takımı
ama burası gs
sadece hayal bizim ki!
Sen kendin diyorsun bu beceriksizler iyi yabanci td getiremez diye. Ona binaen tudor dedim
Menejeri Deniz Solungaç![]()
televizyondan
Bence tekrar sinirlenip öyle gel rnktsŞimdi oturup biraz sakinledim, düşündüm ettim.
Arkadaşlar Okan hocanın özellikle bugünkü açıklamasından sonra şunu hepimiz anladık ki, karşımıza dünya karması da gelse Okan hoca bildiği oyunu oynatmaya çalışacak.
Ve açıkçası buna saygı duydum.
Okan hoca diyor ki açık açık, bu arada bunu yapabilmek de belli bi oranda testis ister, ben buyum, Galatasaray da bu, biz kendi oyunumuzu oynayacağız. Bayern de olsa, Young Boys da olsa. Zaman zaman takılmalar olabilir ama eninde sonunda bu bizi başarıya ulaştıracak.
Okan hoca 1-2 sayfa önce Keramettin adminin de dediği gibi bunu Challenge haline getirmiş.
Başarırsa tarih yazar, başaramazsa kulüpten gönderilir.