- 6 Eylül 2014
- 93.490
- 64.326
- 4.608
@Savaş Barış ben gidiyom kardeşim. Sesin soluğun çıkmıyor. İyi geceler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hepsi dursun ve yöneticilerinin suçu.Okan Hoca sezon sonunu göremeyecek maalesef. Temenni değil hissiyatım sadece.
Önce Erden Timur sonra Okan Hoca’nın gidişi ile dikiş tutmaz bu kulüp. İş yapan adamlar gidecek, dursun kalacak. Ali Koç’a bir senaryo yaz desen ancak bunu isteyebilirdi. Dursun’un elinde rezil ve b.ktan bir 2-3 yıl bizi bekliyor. Görünen köy kılavuz istemez.
Ümitsiz ve mutsuzum. 2 sene üst üste şampiyon olan kulüp bunları hak etmiyordu. Dursun bizim için beka sorunudur.
Oynayamaz iste, öyle kolay degilNiye yanlış olsun adam orta saha oyuncusu. 6-8-10 hepsinde oynayabilir.
Anlatsana nasıl oluyormuş. Merak ettim.Oynayamaz iste, öyle kolay degil
allah'ım sen bizi almancılardan koru ya rabbim. :d
her alamancı üzerine alınmasın yaw :d
nihat doğanı hiç sevmem ama paşa sivas samsun hatay rizelileri hop hop hoplatmış
hepsi bildiri yayınlamış
böyle konuşa konuşa vura vura bunların antenliği biter ancak
bu isim ne dostum ya
Bosver, bosuna ugrasmis olurumAnlatsana nasıl oluyormuş. Merak ettim.
Yarin cok kelle gidecekyarın ban yıyecek uyeler var mı
Yarın turu geçemez isek ben
1 kerecik uğraş. Tüm forum aydınlansın.Bosver, bosuna ugrasmis olurum
Yarin cok kelle gidecek
10 dan kırma ofansif bir 8 olup defansif meziyetleri az olan bir oyuncu bizim oyunumuzda 2 li orta sahada nasıl tam olarak oynayabilir rtaş? 40 50 metrelik bosluklar veriyoruz bunu ileri geri ,koşacak top kapacak vs dinamik bir adam degil. Driplingle topta çikartmıyor, pasla çikartiyor, ama sorun şu ki biz pasla çikmiyoruz. Orta sahada bir setimiz vs yok bypass ediyoruz direk kaleye gitmeye çalısarak yani pas ritmini belirleyen , dagitimi saglayan biri de olamaz bizim oynadıgımız oyunda e profil olarak yanlış bir isim işte dolasıyla iyi oyuncu olsa bile.Niye yanlış olsun adam orta saha oyuncusu. 6-8-10 hepsinde oynayabilir.